30 Ekim 2021 11:32 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:00

Kanal D Yeni Dizisiyle Reytingleri Ele Geçirecek!

Kanal D Yeni Dizisiyle Reytingleri Ele Geçirecek!

Kanal D, yeni dönemde Yargı dizisinin ekrana gelmesi sonrası büyük başarı elde etti. Kanal, reytinglerinde iyileşme gösterirken, artık projeleri ardı ardına çıkarmaya başlıyor. Sadakatsiz, Camdaki Kız ve Yargı’daki yükseliş dikkatleri üzerine çekti. Artık çok daha farklı projelerle izleyici karşısına

Kanal D, yeni dönemde Yargı dizisinin ekrana gelmesi sonrası büyük başarı elde etti. Kanal, reytinglerinde iyileşme gösterirken, artık projeleri ardı ardına çıkarmaya başlıyor. Sadakatsiz, Camdaki Kız ve Yargı’daki yükseliş dikkatleri üzerine çekti. Artık çok daha farklı projelerle izleyici karşısına çıkmayı planlaması kanalı daha da aktif bir hale getirdi. Peki yeni çıkacak dizinin adı nedir? Bir kitaptan esinlenen dizide üç başrol kadın oynayacak. Üstelik bu kadın oyuncuların kim olduğuna yönelik çeşitli sorular soruluyor. İzleyiciler, Kanal D’nin anlaştığı projelere güveniyor. Bu nedenle oyuncu isimleri şimdiden merak edildi.

Üç Kız Kardeş Dizisi Başlıyor!

Üç Kız Kardeş dizisi, İclal Aydın’ın aynı isimdeki kitabından esinlenilecek. Dizide üç kız kardeşin büyük işler başaracağı ve hayata karşı edeceği mücadele konu ediliyor. Dolayısıyla karakterlerin isimleri de şimdiden belli oldu.  Türkan, Dönüş ve Derya arasındaki ilişki hem duygusal hem de izlemeye değer bir görüntü verecek. Son zamanlarda pek çok kişinin beklediği diziye ilişkin oyuncu kadrosu açıklandı mı?

Üç Kız Kardeş Oyuncu Kadrosu

Dizideki oyuncu kadrosu henüz duyurulmadı. Oldukça zengin isimlerin yer alacağı bir dizi beklense de henüz yayın tarihi ve oyunculara ilişkin bilgi paylaşımı sağlanmış değil. Fakat Kasım ayında dizinin yayın hayatına başlaması beklenmekte. Çünkü bir hafta sonra Kasım ayına geçiyoruz. Bu süre zarfında dizinin hazırlıkları tamamlanmış olmalı diye düşünmekteyiz. Eğer sizler de Kanal D’nin bu projesini seyredeceksiniz elinizi çabuk tutun. Diziyle ilgili en güncel bilgiler için gerek sosyal medya gerekse sitemiz üzerinden bilgi edinmeniz mümkün. Kanal D, diziyle ilgili son gelişmeleri en kısa sürede duyuracaktır. Şu sıralar yalnızca kadınların başrol oynadığı dizilere ilişkin talep artıyor. Bunların küçük bir kısmı başarılı olsa da izleyicilerin ve yapımcıların bu yöne doğru ilgisi olduğunu belirtmek gerek.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış