11 Ekim 2021 14:11 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:00

Teşkilat Dizisi Güzel Gidiyor Ama Ünlü Oyuncu Dizide Yok!

Teşkilat Dizisi Güzel Gidiyor Ama Ünlü Oyuncu Dizide Yok!

Teşkilat dizisi, yaşadığı düşüşü bir şekilde düzeltti ve reytinglerde yine birinci oldu. Dizinin en yakın rakibi Yargı’ya attığı fark dikkat çekti. Başrolde oynayan oyuncular diziyi adeta sırtlıyor. Konusu da çok güzel ve izleyiciler severek izliyor. Hal böyle iken diziyle

Teşkilat dizisi, yaşadığı düşüşü bir şekilde düzeltti ve reytinglerde yine birinci oldu. Dizinin en yakın rakibi Yargı’ya attığı fark dikkat çekti. Başrolde oynayan oyuncular diziyi adeta sırtlıyor. Konusu da çok güzel ve izleyiciler severek izliyor. Hal böyle iken diziyle ilgili bazı can sıkan gelişmeler de yaşanmakta. Teşkilat dizisi başrol oyuncularından bir isim uzun süredir ekranlarda gözükmüyor. İzleyiciler, oyuncunun nerede olduğu ile ilgili sorular soruyor. Peki ünlü oyuncu şu an ne yapmakta? Teşkilat oyuncu kadrosunda yaşanan değişim şok etkisi yarattı.

Mesut Akusta Dizide Neden Yok?

Mesut Akusta’nın bir süredir sağlık sorunları nedeniyle dizide yer almadığı belirtiliyor. Tedavisi tamamlanıp kendini iyi hissettikten sonra Teşkilat dizisine katılabilir. Dolayısıyla ünlü oyuncunun önümüzdeki haftalarda diziye dönmesi muhtemel. TRT 1’de yayınlanan dizi, her hafta yeni bir heyecanla yayın hayatına başlıyor. İzleyiciler yeni bölümü merakla bekliyor. Ancak bazı gelişmeler var ki izleyiciler ne yapacağını şaşıracak.

Teşkilat’ın Yeni Oyuncuları Gündemde

Teşkilat’a katılan yeni oyuncular, bölümün daha renkli geçmesini sağlıyor. Haliyle izleyiciler de diziyi severek izlemekte. Hakan Boyav, Gürkan Uygun ve Turgut Tunçalp, dizide kritik rollerde oynuyorlar. Oyuncuların hayat verdiği karakterler sık sık sosyal medyada da paylaşılıyor. Özelilkle de Gürkan Uygun’un yer aldığı sahneler ile Kurtlar Vadisi sahneleri birleştiriliyor. Oyuncunun hayat verdiği karakterin Memati’nin yaşlı halini andırması dikkat çekti. TRT 1’de ekrana gelen dizinin yeni bölümünde başka ne gibi sürprizlerle karşılaşacağız hep birlikte öğreneceğiz. 18. bölümü Pazar günü saat 20.00’da ekranlarda olacak.

Teşkilat 18. Bölüm Fragmanı

Teşkilat dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide yaşanan olayların heyecanı git gide artıyor. Artık bir karar verilmesi gerekecek. İzleyiciler nefeslerini tuttu, dizinin kaderi bu bölümde yaşanacaklara bağlı olabilir. İşte yeni bölüm fragmanı…

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış