5 Ekim 2021 09:33 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:00

Haluk Levent Star TV’de Program Sunmaya Hazırlanıyor!

Haluk Levent Star TV’de Program Sunmaya Hazırlanıyor!

Başarılı sanatçı ve AHBAP’ın kurucusu olan ünlü isim Haluk Levent, Star TV’de yeni bir program sunacak. Üstelik Haluk Levent’in sunacağı program milyonlara umut olacak. Daha önce çeşitli yardımlarla büyük kitlelere erişen ve onların sıkıntılarını çözen AHBAP kurucusu, artık bunu

Başarılı sanatçı ve AHBAP’ın kurucusu olan ünlü isim Haluk Levent, Star TV’de yeni bir program sunacak. Üstelik Haluk Levent’in sunacağı program milyonlara umut olacak. Daha önce çeşitli yardımlarla büyük kitlelere erişen ve onların sıkıntılarını çözen AHBAP kurucusu, artık bunu televizyon aracılığıyla da gerçekleştirecek. Yardım denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri oldu. Son yıllarda derneğin çıktığı destek ve verdiği burslar sosyal medyada biliniyor. Twitter ve çeşitli sosyal medyaların gücünü kullanarak daha fazla kişiye ulaşmayı başardılar. Ancak televizyonu daha önce hiç bu kadar etkin kullanmamışlardı. Yeni başlayacak program sayesinde her hafta ihtiyaç sahiplerine destek sağlanacak.

Yeniden Star TV’de Başlıyor!

Star TV’de yayınlanacak programın ismi de açıklandı. Yeniden isimli programın hangi gün yayınlanacağı merak edildi. Şu an için yayın tarihi yayınlanmadı ancak Haluk Levent’in de paylaştığı üzere programın tanıtım videosu yayınlandı.

Haluk Levent Sunacak

Haluk Levent’in sunacağı programda hem sohbet edilecek hem de müzikler yapılacak. Üstelik programdan elde edilen gelirlerin önemli bir kısmı bağış için kullanılacak. Böylelikle hayırlı işler yapmayı sürdüren sanatçının çok daha başarılı bir faaliyet göstermesi için bu programın hayati olduğu belirtiliyor. Daha önce çeşitli bağış yöntemleri ile AHBAP’ın varlığı sürdürülmüştü. Ancak şimdi izleyicilerin programı izlemesi sonrasında reytinglere bağlı olarak çeşitli gelirlerin elde edileceği öğrenildi. Bu da Haluk Levent ve ekibinin değer üreterek çok daha fazla yardım sağlayabileceği anlamına gelmekte.

Programa Seyirciler de Katılabilecek!

Yeniden programına herkesin katılma imkanı bulunuyor. Çok daha farklı bir konsept ile izleyici karşısına çıkılacak ve bu konseptin izleyicileri de kapsayacağı öğrenildi. Böylelikle ilgi çekmesi durumunda reytinglerdeki sıralamasını da takip edeceğiz. En çok merak edilen şey ise programda her bölüm ne kadarlık bir bağışın yapılacağı. Genel olarak destek olunan kişilerle ilgili sayı bilgisi verilmekte. AHBAP’ın programdaki varlığı ne kadar etkin olacak göreceğiz.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış