1 Ekim 2021 22:05 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:00

İrem Sak Kendi Dizisi Modern Kadın’ı Çekiyor! Modern Kadın Konusu Nedir?

İrem Sak Kendi Dizisi Modern Kadın’ı Çekiyor! Modern Kadın Konusu Nedir?

Başarılı ve güzel oyuncu İrem Sak, yaptığı duyuruyla beraber kendi yazdığı Modern Kadın isimli dizi çekimine başladı. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu çok merak ediliyor. Dizide anlatılacaklar kendi hayatından da bir parça yansıtacak. Ayrıca sürpriz oyuncularla izleyici karşısına çıkmayı

Başarılı ve güzel oyuncu İrem Sak, yaptığı duyuruyla beraber kendi yazdığı Modern Kadın isimli dizi çekimine başladı. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu çok merak ediliyor. Dizide anlatılacaklar kendi hayatından da bir parça yansıtacak. Ayrıca sürpriz oyuncularla izleyici karşısına çıkmayı planlıyor. Nerede yayınlanacağı konusunda da çok fazla soru aldı. Dijital içerik platformunda yayınlanacağı açıklandı. Televizyon için bir içerik üretmeyi planlamıyor. Genel olarak dijital içerik platformlarında daha özgür bir alan yaratıldığı için oyuncular da bu platformlarda oynamayı tercih ediyor. Sansür ve kısıtlamalar nispeten daha az olmakta.

Modern Kadın Konusu

Modern Kadın dizisinin konusu, adından da anlaşılacağı üzere modern kadınların yaşam öyküsünü ele alıyor. Toplumda modern kadınların dikkat çeken ve arka planda kalan yanları yansıtılacak. Dizinin yazarına göre konu kendi hayatından parçalar içerse de farklı hikayeleri kapsayacak. İlk defa kendi yazdığı diziyi çekecek olan ünlü isim, fazlasıyla mutlu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da çekimlere başladığını duyurmuştu. Güzelliğiyle de zaman zaman dikkatleri üzerine çektiği biliniyor. Esprili tarzı, sosyal medya etkileşimlerinin artmasını sağlıyor.

İrem Sak da Oynayacak mı?

Modern Kadın dizisinin yazarı olduğu bilinen İrem Sak, kendi dizisinde oynayacak mı? Başarılı oyuncunun daha önce yer aldığı projelerde etkili performans sergilediği biliniyor. Ancak söz konusu kendi projesi olduğu için ve hikayesi de kendisinden esintilere yer verdiğinden dolayı oynaması mümkün. Bunun pek çok örneği bulunmakta. Dizinin yazarlığını ve oyunculuğunu yapan bir sürü ünlü isim var.  Oyuncu kadrosu şu an için açıklanmadı ancak yakında diziye dair çeşitli bilgiler verilecektir.

Dizi Nerede Yayınlanacak?

Modern Kadın dizisinin yayınlanacağı yer dijital içerik platformlarından biri olacak. Dizi 10 bölüm sürecek ve senaryosu tamamen hazır durumda. Eğer çekimlerde bir aksilik yaşanmazsa önümüzdeki haftalarda dizinin yayınlandığını görebiliriz.

 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış