30 Eylül 2021 17:28 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:01

Baht Oyunu Dizisi Final Tehlikesiyle Karşı Karşıya! Baht Oyunu Reytingleri Düştü!

Baht Oyunu Dizisi Final Tehlikesiyle Karşı Karşıya! Baht Oyunu Reytingleri Düştü!

Baht Oyunu dizisi reytingleri son zamanlarda büyük sıkıntıya girdi. Tıpkı dizinin ilk haftalarında yaşanan sorun gibi bu sefer de kış sezonundaki dizilerden ötürü reyting sıkıntısı çekiliyor. Kanal D’nin sevilen yaz dizileri arasında yer alan Baht Oyunu, komedi ve aşkın

Baht Oyunu dizisi reytingleri son zamanlarda büyük sıkıntıya girdi. Tıpkı dizinin ilk haftalarında yaşanan sorun gibi bu sefer de kış sezonundaki dizilerden ötürü reyting sıkıntısı çekiliyor. Kanal D’nin sevilen yaz dizileri arasında yer alan Baht Oyunu, komedi ve aşkın bir arada olduğu güzel bir yapım. Başrollerinde Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel oynuyor. Uyumlu bir ikili olmalarının yanında izleyicileri de güldürmeyi başarıyorlar. Bu nedenle ikisinin aynı ekranda olduğu dizi elbette fazla izleniyor. Fakat son birkaç haftadır Masumlar Apartmanı üstünlüğü sürüyor. Dizinin reytingleri adeta geri aldığı ve izleyici kitlesiyle zirveye oynadığını söylemeliyiz.

Baht Oyunu Final mi Yapacak?

Baht Oyunu için ortaya atılan iddiaların başında final yapacağı geliyor. Dizinin bitmesi ve final yapması durumunda izleyiciler tepkisini ortaya koyacaktır. Henüz yeni bir dizi olmasına rağmen birkaç ay içerisinde büyük bir kitleye ulaşmayı başardı. Diğer yaz dizileri gibi erken final yapması ve sezon boyu gösterileceği düşünüldü. Fakat geldiğimiz noktaya bakacak olursak, özellikle de sosyal medyada büyük bir iddia dönüyor. Dizinin reyting durumuna göre önümüzdeki haftalarda final yapabileceği ifade ediliyor. Fakat diziden veya kanaldan resmi bir açıklama gelmedi. Eğer bir aksilik yaşanmaz ise Kanal D’nin diziyi en az sezon sonuna kadar göstermesi muhtemel.

Diziye Fox TV’den Rakip!

Baht Oyunu dizisi Fox TV’de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisiyle rekabet halinde. Dizinin ilk haftalardan yüksek reyting elde etmesi Kanal D dizisini zora soktu. Sırf bu yüzden düşük reyting almış olabileceği de iddia ediliyor. İki dizide güzel bir konuya sahip olduğu için izleyiciler tarafından beğenildi. Ancak Fox TV dizisi biraz daha ağır bastı. Yeni sezonda Fox TV’nin yüksek reytinglere ulaşmaması için hiçbir neden gözükmüyor. Masumlar Apartmanı ile zirve yarışına devam etmesi muhtemel. Eğer TRT 1 dizisinde oyuncu ayrılıkları yaşanırsa reyting dengesi bir anda değişebilir.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış