29 Eylül 2021 13:06 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:01

Aşıklar Bayramı Set Çekimleri Ortaya Çıktı! Kıvanç Tatlıtuğ’u Böyle Görmediniz!

Aşıklar Bayramı Set Çekimleri Ortaya Çıktı! Kıvanç Tatlıtuğ’u Böyle Görmediniz!

Aşıklar Bayramı filmi, Kıvanç Tatlıtuğ hayranları tarafından merak ediliyor. Film çekimleri sürerken daha önce herhangi bir fotoğraf paylaşılmaması heyecanı körüklemişti. Ancak yapılan sosyal medya paylaşımına baktığımızda film çekimlerinde yönetmen ve oyuncuların aynı karede olduğu fotoğraflar paylaşıldı. Yakışıklı oyuncu Kıvanç

Aşıklar Bayramı filmi, Kıvanç Tatlıtuğ hayranları tarafından merak ediliyor. Film çekimleri sürerken daha önce herhangi bir fotoğraf paylaşılmaması heyecanı körüklemişti. Ancak yapılan sosyal medya paylaşımına baktığımızda film çekimlerinde yönetmen ve oyuncuların aynı karede olduğu fotoğraflar paylaşıldı. Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ da filmin başrolünde olduğundan kendisinin büyük ses getirdiğini söylemeliyiz. Binlerce kişi fotoğrafları beğendi ve filmin ne zaman başlayacağını sormaya başladı. Ayrıca Aşıklar Bayramı filminin konusu duyanları duygu seline boğacak.

Aşıklar Bayramı Filmi Set Fotoğrafları!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Settar Tanrıöğen’in başrolde olacağı Aşıklar Bayramı filmine daire paylaşım yapıldı. Fotoğrafta Kıvanç Tatlıtuğ, film yönetmeni Özcan Alper ve Settar Tanrıöğen’in bir arada olduğu görüldü. Oldukça güzel bir poz veren üçlü, filmin iç dünyasını yansıttı. Set çekimleri sürmekteyken filmi merakla bekleyenler de bilgilendirilmiş oldu.

Aşıklar Bayramı Filmi Konusu

Filmin konusu Heves Ali ve avukat oğlu Yusuf arasında geçiyor. Saz çalmayı çok seven Heves Ali’nin Yusuf ile Kars’a doğru yolculuk etmesi konu edilecek. Ancak ikilinin arası oldukça kötü. Birbirlerine karşı dargınlıkları olduğu için film zaman zaman geçmişe doğru yolculuk edecek. Psikolojik yönü de fazlasıyla ağır basan filmin izleyicilere duygusal anlar yaşatacağı kesin. Bu tarz filmlerde başrol oyuncularının yanı sıra yönetmen Özcan Alper’in güzel bir deneyimi bulunuyor. Kendisinin bakış açısından filme yansıtılacaklar oldukça önemli.

Set Çekimleri Ne Zaman Bitecek?

Aşıklar Bayramı filminin henüz bitmediği ve önünde bir süre vakit olduğunu belirtelim. Dolayısıyla set çekimleri bittiğinde resmi açıklama yapılacaktır. Ayrıca fragman görüntülerinin de sosyal medyada yayınlanması bekleniyor. Şimdilik büyük bekleyiş sürerken, vizyona gireceği gün adına net bir tarih verilemediği de gelen bilgiler arasında. Sinemaseverler, Türk Film sektörüne eşsiz bir eser bırakacak bu yapımı izlemek için oldukça sabırsız gözüküyor. Kemal Varol tarafından yazılan Aşıklar Bayramı kitabından uyarlanması da kitabı daha önceden okuyanlar için büyük öneme sahip.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış