25 Eylül 2021 11:48 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:01

Fox TV Bu Dizilerle Kadınlara Değer Verdiğini Gösterdi!

Fox TV Bu Dizilerle Kadınlara Değer Verdiğini Gösterdi!

Fox TV, yeni sezonda pek çok diziyi yayın hayatına sokacak. Ancak aralarındaki bazı diziler büyük ses getirdi. Çünkü kadın karakterlerin yaşantısı çok daha farklı ve bir erkeğe bağlı geçmiyor. Güçlü kadın imajı veren karakterlerle beraber etkileyici oyuncular izleyicilerin beğenisini

Fox TV, yeni sezonda pek çok diziyi yayın hayatına sokacak. Ancak aralarındaki bazı diziler büyük ses getirdi. Çünkü kadın karakterlerin yaşantısı çok daha farklı ve bir erkeğe bağlı geçmiyor. Güçlü kadın imajı veren karakterlerle beraber etkileyici oyuncular izleyicilerin beğenisini kazanıyor. Son yıllarda diziler üzerinde kadının aşağılanmasına dur diyen Fox TV, yapımlarıyla büyük dikkat çekti. Yeni sezonda da çok güzel dizilerle ekran karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki hangi diziler başlıyor? Kanalın fırsat tanıdığı diziler izleyicileri heyecanlandırdı.

Fox TV’nin Yeni Dizileri

Evlilik Hakkında Her Şey ile Yalancı ve Mumları dizisi Fox TV’de yayınlanacak. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Tülin Ece ve Gökçe Eyüboğlu’nun yer aldığı biliniyor. İlk bölümü ile beğenilerin hedefi olan dizi, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ayrıca bu dizinin hikayesi de ayakta duran kadınları konu alıyor. Her şeye rağmen mücadelesini sürdüren kadın karakterler, gerçek hayata da ışık tutmakta.

Uyarlama Diziler Yayınlanıyor

Fox TV’ye gelen iki yeni dizinin ikisi de uyarlama. Evlilik Hakkında Her Şey dizisi The Split’ten uyarlanırken, Yalancı ve Mumları dizisi de The Mistresses dizisinden uyarlandı. Kadınlara verilen değeri daha da artıran ve medyada görmeye alışık olmadığımız görüntüleri bizlere sunan Fox TV, büyük takdir topladı. Kanalın bu hamlesi kadın izleyicilerin beğenisini kazanmış durumda. Ayrıca erkek izleyiciler de kadınların aşağılanmasına son verilmesi konusunda Fox TV’ye destek çıkıyor. Kısacası toplumun önemli bir kısmı bu soruna el atılması yönünde fikrini sosyal medyadan belli etmekte.

Güçlü Kadın İmajı Veriliyor

Kadınların tek başına da yaşayabileceği ve bir erkeğe bağlı olmadığı mesajı çok sık verilmekte. Bu mesajın verilmesi toplum sağlığı ve refahı açısından oldukça önemli. Kadınların toplumda daha fazla yer edinmesi herkes açısından daha iyi olacaktır. Bunun bilincinde olan kanal ise proje seçiminde buna dikkat etmeye özen gösteriyor.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış