24 Eylül 2021 06:39 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:01

Gülse Birsel’den Yeni Dizi Projesi! Jet Sosyete’den Sonra Sırada Hangi Dizi Var?

Gülse Birsel’den Yeni Dizi Projesi! Jet Sosyete’den Sonra Sırada Hangi Dizi Var?

Gülse Birsel, yazıp ve oynadığı Jet Sosyete dizisi ile çok sevilmişti. Başarılı oyuncu ve senaristin yeni projesi merak edildi. Bu sefer senaryo alanında yoğun çalışmalar yürüttüğü anlaşıldı. Ancak kendisinin şikayetçi olduğu bazı konular vardı. RTÜK’ün pek çok esprisine ve

Gülse Birsel, yazıp ve oynadığı Jet Sosyete dizisi ile çok sevilmişti. Başarılı oyuncu ve senaristin yeni projesi merak edildi. Bu sefer senaryo alanında yoğun çalışmalar yürüttüğü anlaşıldı. Ancak kendisinin şikayetçi olduğu bazı konular vardı. RTÜK’ün pek çok esprisine ve bipleme ile müdahale edildiğini söylüyordu. Dijital platformlar için içerik üretmesindeki en önemli etken de buydu. Televizyonda sansürlenen pek çok cümle ve kelimenin dijitalde sansürlenmediği biliniyor. İki platform kıyaslanır ise dijital biraz daha özgür kalıyordu. Gülse Birsel, bu açıklamasından sonra yeni dizisi hakkında da ipuçları verdi.

Gülse Birsel Yeni Senaryo Yazıyor!

Ünlü ismin yazdığı yeni senaryonun dizi olduğu düşünülmekte. Çünkü normalde dizi senaryolarıyla gündeme geliyor. Ancak beklendiği üzere televizyon için yazmıyor. Dijital içerik platformlarında yayınlanmak üzere bu senaryoyu yazdığını açıkladı. Biplemeler ve çeşitli yayı kısıtlamaları geçene kadar bu kararını değiştirmeyeceğini de söyledi. Kısıtlanmanın içeriği zedelediği ve izleyicilerin daha az keyif almasına neden olduğunu da ifade etmiş oldu.

Müjdeyi Instagram’dan Duyurdu

Gülse Birsel’in yeni senaryo yazdığını kendi paylaşımıyla öğrendik. Yaptığı paylaşımda özçekim yapan ünlü oyuncu ve senarist, yeni projesi üzerinde çalıştığını söyleyerek kendisine sık sık sorulan bu soruyu yanıtladı. Çalışmaya devam edeceğini söyleyerek yazısını noktaladı. En kısa sürede kendisinin yazdığı bir dizinin yayına alınması bekleniyor. Başarılı ismin son zamanlarda ürettiği projeler hayranlıkla takip edildi. Bu alandaki yeteneğiyle adından sıkça söz ettiriyor.

Televizyon ve RTÜK’ten Rahatsız

Televizyonlarda yayınlanan içeriklerin kısıtlamaya maruz kalması ünlü senaristi rahatsız ediyor. RTÜK’ün katı kuralları çerçevesinde dizi ve filmlerin eski tadı vermediği düşünülmekte. Gülse Birsel’e katılan pek çok hayranı da onun bu kararını destekliyor. Yani dizi kesin olarak dijital içerik platformlarında yayınlanacak. Televizyonda yayın kurallarına bir değişiklik getirilmezse bu durum devam edecek.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış