25 Eylül 2021 00:25 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:01

Teşkilat Senaryosu Baştan Aşağı Değişti! Teşkilat 2. Sezonunda Kimler Oynayacak?

Teşkilat Senaryosu Baştan Aşağı Değişti! Teşkilat 2. Sezonunda Kimler Oynayacak?

Teşkilat dizisi, hem senaryosu hem de oyuncu kadrosunda şaşırtıcı değişikliklere imza atıyor. Dizinin yeni sezonunda kimlerin oynayacağı merak edilirken, bir yandan da hikayenin detayları araştırıldı. Dizi, ilk sezonunda başarılı bir ivme yakalamıştı. Reytinglerde birinci olmasının yanı sıra TRT 1’in

Teşkilat dizisi, hem senaryosu hem de oyuncu kadrosunda şaşırtıcı değişikliklere imza atıyor. Dizinin yeni sezonunda kimlerin oynayacağı merak edilirken, bir yandan da hikayenin detayları araştırıldı. Dizi, ilk sezonunda başarılı bir ivme yakalamıştı. Reytinglerde birinci olmasının yanı sıra TRT 1’in en kaliteli dizilerinden biri haline gelmişti. Ünlü oyuncularla donatılan dizi artık daha da fazla kaliteli hale geldi. Çünkü diziye katılanlar sektöre yıllarını vermiş usta isimlerden oluşuyor.

Teşkilat 2. Sezon Yeni Oyuncuları

Diziye katılan yeni oyuncular belirlendi. Bir dönemin Kurtlar Vadisi dizisinde Memati karakterini canlandıran Gürkan Uygun ilk sırayı kaptı. Diziye katılan diğer oyuncular arasında ise Hakan Boyav, Turgut Tunçalp, Mustafa Açılan, Ali Öner, Bülent Bilgiç, Mehmet Ergenç, Nil Günal, Hilal Öztunca yer almakta. Kadronun yenilenmesi diziye fayda sağlayabilir. Hem eski hem de yeni oyuncularla güzel bir hikaye oluşturulur ise işler yolunda gidecektir.

Teşkilat Konusu Değişti mi?

Teşkilat dizisinin konusu yeni sezonda biraz daha farklı olabilir. MİT’le ilgili olayların da yer aldığı dizinin yeni sezonunda Türkiye’nin savunma teknolojisi ve SİHA’ları konu edilebilir. Özellikle de insansız hava uçakları konusundaki başarımız dizinin konularından biri olacak. Bu alanda dünyanın öncülerinden biri haline geldiğimiz vurgulanacak ve sık sık bahsi geçecek. Ayrıca Teşkilat’ın oyuncuları dizi için gerekli hazırlıkları tamamladı. Karakterlerine aşina oldular ve bu sezon reytinglerde yine birinci olmak için hazırlar. Bu nedenle TRT 1’in belki de en fazla reytinge sahip dizilerinden biri yayın hayatına hız kesmeden devam edecek. Dizinin bazı konuları topluma ve izleyiciye anlatmak için güzel bir yol izlediği görülüyor. Yaşadıkları coğrafyayı ve sahip olduğumuz teknolojileri anlatmak üzere güzel bir araç olan Teşkilat, bu anlamda iyi niyetle kullanılıyor.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış