18 Eylül 2021 15:38 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:01

Cilt Lekelerine Faydalı Bitkisel Doğal Maskeler Nasıl Hazırlanır? Cilt Lekelerimden Nasıl Kurtulurum?

Cilt Lekelerine Faydalı Bitkisel Doğal Maskeler Nasıl Hazırlanır? Cilt Lekelerimden Nasıl Kurtulurum?

Son günlerde oldukça araştırılan cilt lekelerinden nasıl kurtulurum konusunu sizler için araştırdık. Ciltteki lekeler kişiler için özellikle de kadınlar için çok kötü bir durum ortaya çıkarır. Kozmetik ürünlerden fayda sağlayamayan kişiler genellikle doğal ürünlere yönelir. Bu yazımızda doğal ürünlerden

Son günlerde oldukça araştırılan cilt lekelerinden nasıl kurtulurum konusunu sizler için araştırdık. Ciltteki lekeler kişiler için özellikle de kadınlar için çok kötü bir durum ortaya çıkarır. Kozmetik ürünlerden fayda sağlayamayan kişiler genellikle doğal ürünlere yönelir. Bu yazımızda doğal ürünlerden bahsedeceğiz. Bizim bu önerdiklerimizi denemeden önce cilt sorunlarınız için doktora başvurmalısınız. Ardından bu maskeleri denemelisiniz.

Cilt Lekeleri İçin Doğal Maske Çözümleri ve Doğal Karışımlar

Elma Sirkesi ;

Eşit miktarlarda elma sirkesini ve suyu kaynatın. Ardından bu karışımın buharı ile yüzünüze buhar banyosu yaptırın. Yaptığınız bu karışımın suyu ile yüzünüzü haftada belli süreler aralığında yıkarsanız da cilt lekelerine iyi gelir.

Anason Tohumu ;

Tohumlar bir kaba konur ve su ilave edilir. Ardından güzelce kaynatılır. Bu kaynatılan karışım süzüldükten sonra tohumlar atılır ve çıkan su ile yüze bakım yapılır. Bu da cildinizdeki lekeleri önler.

Biberiye ;

Biberiye merhem haline getirip cilde sürülürse, ciltteki kırışıklıklar giderilir. Kurutulmuş biberiye yaprağı ve çiçeği bir kabı içerisinde kaynatılır. Bu kaynatılan su ile vücut yıkandığında cildi yumuşatır ve lekelere iyi gelir.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış