17 Eylül 2021 10:30 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:01

İstanbul Beyoğlu’nda Okul Servislerine Yönelik Koronavirüs Denetimleri Başladı

İstanbul Beyoğlu’nda Okul Servislerine Yönelik Koronavirüs Denetimleri Başladı

Beyoğlu ilçesinde okul servislerine denetimlerini sıklaştıran trafik ekipleri uyulması gerekli kuralları da hatırlatmayı ihmal etmedi. 2021-2022 Eğitim ve Öğretim dönemi başladıktan sonra okul servislerine yönelik denetimler de sıkılaştı. Covid- 19 sebebiyle tehlike dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan biri

Beyoğlu ilçesinde okul servislerine denetimlerini sıklaştıran trafik ekipleri uyulması gerekli kuralları da hatırlatmayı ihmal etmedi. 2021-2022 Eğitim ve Öğretim dönemi başladıktan sonra okul servislerine yönelik denetimler de sıkılaştı. Covid- 19 sebebiyle tehlike dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan biri de haliyle öğrencilerin sağlığı. Bu sebeple okul servislerinde denetimlerde bulunan trafik  ekipleri, servislerde gerekli evrakların ve temizlik ürünlerinin denetimini yaptılar.

Beyoğlu’nda Okul Servislerine Yönelik Denetim Yapıldı

Korona Virüs tedbirlerine uyulup uyulmadığının denetimini yapan ekipler ayrıca uyulması zorunlu kuralları da servis şöförlerine ve öğrencilere tekrar hatırlattılar. Denetimlerin süreceğinin bilgisini veren trafik ekipleri korona virüs tedbirlerine uymayan servis şöförlerine göz açtırmıyor.

Etiketler

Beyoğlu  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış