12 Eylül 2021 01:32 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:01

Aşk 101 İçin 2. Sezon Fragman Müjdesi de Verildi! Alina Boz Fragmanı Paylaştı!

Aşk 101 İçin 2. Sezon Fragman Müjdesi de Verildi! Alina Boz Fragmanı Paylaştı!

Aşk 101 dizisinin 2. sezon fragmanı nihayet duyuruldu. Yayın tarihiyle ilgili bilgi paylaşılmıştı ancak bu sefer fragman ve görüntülere dair gelişmeler yaşandı. Dizide Eda karakterini canlandıran güzel oyuncu Alina Boz’un paylaşımı büyük ses getirdi. Diziyle beraber kendi yaptığı paylaşım

Aşk 101 dizisinin 2. sezon fragmanı nihayet duyuruldu. Yayın tarihiyle ilgili bilgi paylaşılmıştı ancak bu sefer fragman ve görüntülere dair gelişmeler yaşandı. Dizide Eda karakterini canlandıran güzel oyuncu Alina Boz’un paylaşımı büyük ses getirdi. Diziyle beraber kendi yaptığı paylaşım çok beğenildi. Artık Netflix platformunda ilk sezonu izlenme rekorları kıran bir dizi varlığını devam ettirecek. İkinci sezonu en az ilk sezonu kadar heyecanlı geçecek gibi gözüküyor. Peki Aşk 101 dizisinde kimler oynamakta? Dizinin oyuncu kadrosunda bir değişim yaşandı mı? İzleyicilerin merak ettiği sorular sonunda yanıt buluyor. 1 yıldan uzun süredir yayınlanmayan dizi için sürpriz şekilde çekim kararı alınmıştı. Pek çok kişi dizinin sona erdiğini düşünse de oyuncu kadrosu kusursuz bir şekilde çekimlerde buluştu.

Aşk 101 30 Eylül’de Başlıyor

Netflix’te yayınlanacak Aşk 101 2. sezonu 30 Eylül’de dijital içerik platformunda olacak. Böylelikle dizi severler yeni bölümleri rahatlıkla izleyebilecek. Alina Boz’un verdiği müjde neticesinde paylaşım kısa sürede yüz binden fazla beğeni aldı. Böylelikle izleyiciler diziyi ne kadar fazla özlediklerini göstermiş oldu. İpek Filiz Yazıcı da oldukça iddialı bir paylaşım yapınca yer yerinden oynadı. Büyük bir müjde vererek yaptığı paylaşım sonucu diziyi izleyen izlemeyen herkesin gözü Netflix dizisindeydi.

Aşk 101 2. Sezonunda Kimler Oynuyor?

Aşk 101 dizisinin yeni sezonunda oyuncu kadrosu bir hayli geniş. Tıpkı ilk sezondaki gibi önemli isimlere yer verilecek. Kubilay Aka, Alina Boz, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Mert Yazıcıoğlu, Tuğba Ünsal ve Selahattin Paşalı dizinin başlıca oyuncuları arasında gösteriliyor. Çok fazla oyuncu bulunduğu için dizinin ilerleyen sahnelerinde net oyuncu kadrosu paylaşımı yapılacaktır. Liseli gençlerin yaşadıkları macerayı konu alan dizi özellikle de genç kesim tarafından ilgiyle takip edilmekte. Sosyal medya desteğini arkasına alan Aşk 101 ekibi, Netflix bünyesinde yayın hayatına 30 Eylül’de devam edecek.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış