11 Eylül 2021 07:30 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:01

Show TV Yeni Dizisi 17 Eylül’de Başlıyor!

Show TV Yeni Dizisi 17 Eylül’de Başlıyor!

Show TV, geçtiğimiz sezondan bu yana reytingler konusunda pek de yüzü gülmedi. Tıpkı Star TV gibi Show TV’de de sıkıntı yaşanıyor. Ancak yeni projeler bir türlü bitmek bilmiyor. Dolayısıyla diziler yayın hayatına başladıkça umutlar da tükenmemekte. Şimdiki yeni dizi

Show TV, geçtiğimiz sezondan bu yana reytingler konusunda pek de yüzü gülmedi. Tıpkı Star TV gibi Show TV’de de sıkıntı yaşanıyor. Ancak yeni projeler bir türlü bitmek bilmiyor. Dolayısıyla diziler yayın hayatına başladıkça umutlar da tükenmemekte. Şimdiki yeni dizi ise büyük ses getirecek. Çünkü oyuncu kadrosu ve dizi konusundan anlaşılacağı üzere iddialı bir yapım ekranda olacak. Dizinin yayın tarihi de açıklandı. Fragmanda yer alan görüntüler izleyicilerin ilgisini çekti. Daha şimdiden sosyal medyanın beğenisine sunulan bu yapımla ilgili bilinmeyenler ortaya çıktı. Yeni dizide kimler oynuyor?

Yalancı Dizisi Yakında Başlıyor!

Yalancı dizisi 17 Eylül’de Show TV ekranlarında olacak. Başrollerinde Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu oynayacak. İkili arasındaki uyum daha şimdiden sevildi. Aralarındaki sinerjinin dizi reytinglerine olumlu yansıyacağını söyleyebiliriz. Şimdilik hiçbir şey kesin değil ancak dikkat çeken bir giriş yapacakları kesin. Peki dizinin konusu nedir? Dizide anlatılan olaylar gerçeğe dair bazı ipuçlarını da içeriyor.

Yalancı Dizisi Konusu Nedir?

Yalancı dizisinin konusu, adından da anlaşılacağı üzere yalanın günlük hayattaki etkilerini izleyicilere gösterecek. Oldukça büyük felaketlere yol açacağı gibi trajik durumlarda yaşanacak. Hal böyle olunca insanların yalan konusunda neden bu kadar takıntılı oldukları bir kez daha incelenecek. Söz konusu dizinin hikayesi dahi yüksek izlenmesi için yeterli olacaktır. Dizide başrol oyuncularına eşlik edecek isimler de merak ediliyor. Geniş kadro henüz açıklanmasa da dizinin başlamasıyla ortaya çıkacaktır. Yeni yapım olması dolayısıyla pek çok bilgi eksikliği bulunuyor. Ancak kafadaki soru işaretlerinin giderilmesi an meselesi. Günümüzün en büyük problemleri arasında gösterilen yalancılığın konu edilmesi de sosyal medyanın gündemine oturacak. Show TV, bu projesiyle başarılı olabilecek mi göreceğiz. Bir süredir ekranda göremediğimiz Salih Bademci de bu proje aracılığı ile hayranlarıyla buluşuyor.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış