10 Eylül 2021 08:50 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:01

İstanbul’da Sağanak Yağmur Trafiğe Neden Oluyor

İstanbul’da Sağanak Yağmur Trafiğe Neden Oluyor

Meteroloji’nin duyurduğu sağanak yapmur bu gece istanbulu esir aldı. Gece saatlerinde yağmaya başlayan yağmur gün aydınlandığında yerini iseye bıraktı. İşine gitmek için yola çıknan araç sahipleri ise yağmurun etkisiyle yavaşladığı için trafiğe neden oldu. Sabah saatlerinde etkisini bir nebze

Meteroloji’nin duyurduğu sağanak yapmur bu gece istanbulu esir aldı. Gece saatlerinde yağmaya başlayan yağmur gün aydınlandığında yerini iseye bıraktı. İşine gitmek için yola çıknan araç sahipleri ise yağmurun etkisiyle yavaşladığı için trafiğe neden oldu.

Sabah saatlerinde etkisini bir nebze de olsa yitiren yağmurun ilerleyen saatlerde artmasından ve hayatı olumsuz etkilemesinden endişe ediliyor. Günlerdir etkili olan şiddetli rüzgarın yağışın etkisiyle durulması ise yüksek bina yapan inşaat firmalarını ise bir nebze de olsa güldürdü.

Sabahın erken saatlerinde etkisini gösteren trafik yoğunluğu her geçen dakika artıyor. Zaten trafik sorunuyla başı belada olan metropol şehri İstanbul’un yağmur sonrası hayatın felç olduüunu bilmeyeniniz yoktur. Yetkililer, yağan yağmur sonrası kayganlaşan yollarda yüksek hız yapılmaması ve trafik kurallarına uyulması konusunda sürücüleri uyardı. Okulların başlamasıyla taşımalı eğitimde öğrenci taşıyan servis şöförlerinin de iki kat dikkatli olması ve kendilerine emanet edilen canları sağ salim okullarına ulaştırmaları için yoğun çaba sarfettikleri gerektiği vurgulandı.

Etiketler

Sağlık  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış