9 Eylül 2021 13:15 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:01

Akif Dizisi Çekimleri Başlıyor! TRT 1 Akif Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Akif Dizisi Çekimleri Başlıyor! TRT 1 Akif Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

İstiklal Marşı’nın yazarı olan Mehmet Akif Ersoy’un hayatının anlatıldığı Akif dizisiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Dizinin oyuncu kadrosundan yapımına kadar pek çok detay dikkat çekti. Ortaya çıkan güncel bilgilere göre ise dizi çekimlerinin başlamak üzere olduğu belirtildi. Okuma provalarından

İstiklal Marşı’nın yazarı olan Mehmet Akif Ersoy’un hayatının anlatıldığı Akif dizisiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Dizinin oyuncu kadrosundan yapımına kadar pek çok detay dikkat çekti. Ortaya çıkan güncel bilgilere göre ise dizi çekimlerinin başlamak üzere olduğu belirtildi. Okuma provalarından sonraki süreçte dizi oyuncuları sete çıkıyor. Peki dizi ne zaman yayın hayatına başlayacak? Akif dizisinin milli şairimize odaklanacağı ve onun hayatını anlatacağı öğrenildi. Dizide oynayan ünlü isimler ise dikkat çekiyor. Yeni yapımda yer alan ve adından söz ettiren oyuncu kadrosu büyük ilgiyle karşılandı. TRT 1’de başlayacak diziyle ilgili bilinmeyenleri sizlerle paylaşıyoruz.

Akif Dizisinde Kimler Oynuyor?

Akif dizisi başrolünde Fikret Kuşkan, Özge Borak, Adnan Biricik, Ertan Saban, Erdem Akakçe, Emre Bey ve Gökçe Akyıldız oynamakta. Ünlü oyuncuların bir araya gelmesi dizi açısından büyük avantaj oldu. Başarılı bir oyuncu kadrosuna sahip olduğunu söyleyebiliriz. Tüm bunların yanı sıra oyuncuların karakterleri de kesinleşti. Yani dizi için tek eksik şey çekimler diyebiliriz. Fikret Kuşkan’ın Mehmet Akif Ersoy’u canlandıracağı öğrenildi. Tevfik Fikret’i ise Adnan Biricik oynayacak. Aydın Sigali Recaizade Mahmut Ekrem’i oynayacakken, Emrah Özdilek Yahya Kemal’i ve Demir Parscan ise Abdülhak Hamit’e hayat verecek. Dizinin edebiyat tarihinde etkili olan sanatçılara da yer vermesi güzel bir ayrıntı olarak kayıtlara geçecek.

Akif Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Akif dizisinin ne zaman başlayacağına ilişkin net bir bilgi yok. Nedeni ise henüz çekimlerin tamamlanmamış olması. En az birkaç bölüm çekildikten sonra dizinin yayın hayatına başlayacağı konuşuluyor. Aksi takdirde dizi şimdilik yayında olmayacak. TRT 1, dizilerin birkaç bölüm stoklayarak yayın hayatına başlamasını istiyor. Nedeni ise çeşitli sorunlardan ötürü çekim yapılamaz ise izleyiciler diziden mahrum kalmasın diye. Bunun sıkıntısını geçtiğimiz dizi sezonunda çekmiştik. Bir benzerinin yaşanmaması için dizi setlerinin yoğun çalışması sürüyor.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış