4 Eylül 2021 12:40 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:01

Kardeşlerim İkinci Sezonunda Yeni Oyuncu Geçidi Yaşanıyor!

Kardeşlerim İkinci Sezonunda Yeni Oyuncu Geçidi Yaşanıyor!

Kardeşlerim dizisi ikinci sezon için start verildi. Dizinin yeni sezon yayın tarihi de açıklandı. Üstelik diziye katılacak oyuncular da belli oluyor. Geçtiğimiz sezon elde edilen reytinglerin devamı gelecek mi? Söz konusu yapımın adından fazlasıyla söz ettirdiğini belirtmemiz gerek. Kısa

Kardeşlerim dizisi ikinci sezon için start verildi. Dizinin yeni sezon yayın tarihi de açıklandı. Üstelik diziye katılacak oyuncular da belli oluyor. Geçtiğimiz sezon elde edilen reytinglerin devamı gelecek mi? Söz konusu yapımın adından fazlasıyla söz ettirdiğini belirtmemiz gerek. Kısa süre içerisinde ATV’nin en değerli yapımlarından biri haline geldi. En az birkaç sezon sürmesi beklenen yapımla ilgili son dakika gelişmelerini aktarıyoruz. Geçtiğimiz sezondan itibaren büyük bir çıkış yakalayan diziye katılan isimler reytingleri etkileyecek. Peki Kardeşlerim dizisine katılan yeni oyuncuların ismi nedir? Üstelik bu isimlerin canlandıracağı karakterler de belli oldu. Dizinin gidişatı gösteriyor ki işler iyice sarpa saracak. Ancak genel hikayesinden çok da farklı bir gelişme yaşanmayacaktır.

Kardeşlerim İkinci Sezon Eylül’de!

Dizinin ikinci sezonu 11 Eylül Cumartesi günü başlıyor. Bir hafta sonra ekranlara gelecek yapımın yeni sezonunda ne gibi olaylar yaşanacağına şahitlik edeceğiz. Üstelik bu esnada diziye dahil olan isimleri de hatırlamamız gerek. Önemli isimler veda etmiş olsa bile diziye katılanlar durumu fazlasıyla telafi edecektir. Çağla Şimşek ayrılığından sonra diziye Nazlı Can Çetin’in katılacağı açıklanmıştı. Ayrıca Kaan karakteri rolünde Eren Ören dizideki yerini alacak. Nilsu Yılmaz’ın Cemile Akgün karakterini canlandıracağı belli oldu. Tüm bu oyuncu gelişmeleriyle beraber dizinin gidişatı olumlu yöne doğru evrilecek.

ATV Dizisinde Neler Yaşanacak?

Kardeşlerim dizisinin yeni sezonunda yine büyük dram sahneleri bizleri bekliyor. Dizinin genel olarak dramdan çok fazla esinlendiği biliniyor. İlk bölüm itibariyle bu sahnelerin sayısı fazlasıyla artacak. Çünkü dizi, beklentileri karşılama noktasında oldukça etkili. Tanıtım videosunun kısa süre içerisinde 1 milyon izlenmeyi geçmesi de pek çok şeyi anlatıyor. Öte yandan dizinin başrol oyuncuları da yeni sezonda etkili bir performans sergiledi. Eski ve yeni oyuncuların birleşimi büyük ses getirecek.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış