6 Eylül 2021 01:08 Güncelleme : 28 Haziran 2022 15:37

MasterChef’te Danilo Zanna Neden Yoktu? TV8 Jürisi MasterChef’ten Ayrıldı mı?

MasterChef’te Danilo Zanna Neden Yoktu? TV8 Jürisi MasterChef’ten Ayrıldı mı?

MasterChef’in sevilen jüri üyelerinden Danilo Zanna, programın yeni bölümünde yoktu. Kendisinin neden olmadığı konusunda pek çok izleyici soru sordu. Özellikle de sosyal medyadan yöneltilen sorular tam anlamıyla yanıtlanmadı. Mehmet Şef’in ifadeleri kafa karışıklığını giderebilmiş değil. TV8’de yayınlanan programda jüri

MasterChef’in sevilen jüri üyelerinden Danilo Zanna, programın yeni bölümünde yoktu. Kendisinin neden olmadığı konusunda pek çok izleyici soru sordu. Özellikle de sosyal medyadan yöneltilen sorular tam anlamıyla yanıtlanmadı. Mehmet Şef’in ifadeleri kafa karışıklığını giderebilmiş değil. TV8’de yayınlanan programda jüri üyesi ayrılığı yaşanır ise reytingler bundan ciddi anlamda etkilenebilir. Çünkü birkaç senedir ekranda olan ünlü ismin çok sevildiği belirtiliyor. Programın enlerinden olduğu için kendisinin varlığı MasterChef için oldukça önemli.

Danilo Zanna Programdan Ayrıldı mı?

Mehmet Şef’in söylediğine göre Danilo Zanna’nın özel bir işi vardı. Bu nedenle programa katılamadı. Yani sürecin geçici olduğu ve bir sonraki bölümde yarışmacının programa katılacağı vurgulanıyordu. Bunu duyan izleyiciler oldukça rahatladı. Başarılı ismin programdan ayrılmayacağı kesinleşmeye başladı. Fakat bir yandan da TV8 ve MasterChef resmi sosyal medya hesaplarından herhangi bir açıklamada bulunulmaması da izleyicileri heyecanlandırdı. Jüri üyesinin kendisi de bilgilendirme mesajı paylaşmamıştı.

Danilo Zanna’dan Açıklama Bekleniyor

Eğer yeni bölümde de kendisini göremez isek program izleyicileri harekete geçecektir. Sosyal medyadan Danilo Zanna’ya yazılan yorumların geneli neden programa çıkmadığıyla ilgili. Ünlü şefin bu soruyu en kısa sürede yanıtlaması bekleniyor. Üstü kapalı dahi olsa programa devam edeceğini belirtmesi milyonları rahatlatacaktır. TV8’de ekrana geldiği günden bu yana MasterChef’in önemli bir parçası olmayı başardı. İlgi çeken Türkçesi ve sempatik hareketleriyle adından söz ettirdi. Yakın zamanda jüri üyesiyle ilgili net bir bilgi edinebiliriz. MasterChef’in bu bölümü Mehmet ve Soner Şef ile devam etti. Program uzun zamandır iki jüri üyesiyle yayınlanmamıştı. Bakalım yeni bölümde de Danilo Zanna’nın yokluğu ile karşılaşacak mıyız? Programın gidişatına göre reytinglerde de değişim yaşanabilir. Acun Ilıcalı için de oldukça önemli bir isim olan Danilo Zanna, İtalya mutfağına oldukça hakim ve bunu programda sık sık sergilemesi ile de izleyicilerin gözüne giriyor.

Etiketler

Magazin   MasterChef Türkiye  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış