4 Eylül 2021 13:00 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:01

Beats Studio Buds Kablosuz Kulaklık Modeli Ülkemizde Satışta

Beats Studio Buds Kablosuz Kulaklık Modeli Ülkemizde Satışta

ABD merkezli teknoloji dev Apple tarafından satın alınan Beats, geçtiğimiz aylarda tanıttığı Beats Studio Buds kablosuz kulaklık modelini ülkemize sundu. Kablosuz kulaklık modeli, kırmızı, siyah ve beyaz renk seçenekleri ile sunuluyor. Modelin ülkemiz için açıklanan resmi satış fiyatı ise

ABD merkezli teknoloji dev Apple tarafından satın alınan Beats, geçtiğimiz aylarda tanıttığı Beats Studio Buds kablosuz kulaklık modelini ülkemize sundu. Kablosuz kulaklık modeli, kırmızı, siyah ve beyaz renk seçenekleri ile sunuluyor. Modelin ülkemiz için açıklanan resmi satış fiyatı ise 1.499 TL olarak belirlenmiş durumda. Apple resmi sayfası üzerinden satışa sunulan Beats Studio Buds modeli oldukça şık bir tasarım çizgisine sahip.

Kablosuz kulaklık modelini hatırlatmak gerekirse model, kulak içi bir yapıda geliyor. Küçük yapısı ve hem kulaklıklar hem haznesi üzerinde Beats logosu ile gelen model, üzerinde ANC yani aktif gürültü engelleme özelliğiyle birlikte gelen model Apple’ın açıklamalarına göre üst düzey bir ses sunuyor.

Model hakkında Apple şu açıklamada bulunuyor:

“Kompakt tasarıma sahip Beats Studio Buds, tam anlamıyla özelleştirilmiş akustik bir platform aracılığıyla, güçlü ve dengeli bir ses deneyimi yaşatacak şekilde geliştirildi. İki bölmeli bir kasa içinde yer alan özel çift elemanlı diyafram tipi sürücü, olağanüstü bir stereo ayırma özelliğine sahip net sesler sağlıyor.

Gelişmiş dijital işlemciyse ses performansını yükseklik ve netlik bakımından optimize ederken aynı anda temiz bir gürültü önleme özelliği sunuyor. Sonuçta stüdyoda kaydedilen müziğin duygusunu kulaklarınıza taşıyarak bütün gün size eşlik eden etkileyici bir ses deneyimi doğuyor.”

Resmi verilere göre 8 saate kadar kullanım ömrü sunan modl ANC ya da Şeffaf Modlarının ( Çevreyi Duyma Modu)  açık olma durumunda bu süreyi 5 saate indiriyor. Apple şarj haznesiyle birlikte toplam sürenin 15 saate kadar çıktığını belirtiyor.

USB-C portu ile 5 dakika gibi bir sürede 1 saat kullanım ömrü sunan kablosuz kulaklık modeli, iOS ve Android akıllı telefon modelleriyle uyumlu olarak çalışabiliyor. Aktarılana göre Beats Studio Buds kablosuz kulaklık modeli yine Apple imzalı AirPods modeline kıyasla Android modelleriyle çok daha iyi uyuma sahip. IPX4 sertifikası ile gelen kablosuz kulaklık modeli iOS temelli cihazlarda “Hey Siri” komutuyla birlikte eller serbest özelliğini sunabiliyor.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış