4 Eylül 2021 15:28 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:01

Tasarımı İle Dikkatleri Üzerine Çeken Projektör: BenQ GV30

Tasarımı İle Dikkatleri Üzerine Çeken Projektör: BenQ GV30

BenQ taşınılabilir bir hoparlöre benzeyen yeni projektör GV30 modelini görücüye çıkardı. Yuvarlak bir tasarım çizgisi ile gelen projektör modeli 720p çözünürlük sunarken 300 ANSI lümen üretebiliyor. Üzerinde ekstra bir bass’a sahip olan GV30, Bluetooth hoparlör olarak da kullanılabiliyor. Hoparlör

BenQ taşınılabilir bir hoparlöre benzeyen yeni projektör GV30 modelini görücüye çıkardı. Yuvarlak bir tasarım çizgisi ile gelen projektör modeli 720p çözünürlük sunarken 300 ANSI lümen üretebiliyor. Üzerinde ekstra bir bass’a sahip olan GV30, Bluetooth hoparlör olarak da kullanılabiliyor. Hoparlör olarak kullanılması oldukça güzel güzel projektör modeli, 135 derece bir açı sunuyor ve üzerinde otomatik netleme özelliğini de beraberinde getiriyor. HDMI ve USB tip C portlarını destekleyen BenQ GV30 projektör modeli üzerinde Android TV özelliğiyle birlikte geliyor.

Kablosuz aktarıma özelliğine de sahip olan projektör modeli, üzerinde bulunan hoparlör sayesinde programlara göre farklılık gösterebilen özel ses modlarıyla birlikte geliyor. Aktarılana göre bu ses modları müzik, film, oyun, spor ve televizyon programları olmak üzere beş farklı seçenek olarak sunuluyor.

BenQ GV30 projektör modelinin yüzde 97 Rec desteğine sahip olduğu aktarılıyor. 709 renk alanı sunan model, BenQ CnematicColor’la birlikte özel olarak geliştirile renk seçenekleriyle birlikte sunuluyor.

BenQ GV30 Projektör Modelinin Fiyat Etiketi Ne?

Gün ışığında izleme özelliğine de sahip olan projektör bu sayede film veya dizileri gece izleme zorunluluğunun önüne geçiyor. 120 inçlik yansıtma yapabilen modelin belirlenen yurt dışı fiyatı ise 599 euro. Eylül ayı itibari ile raflarda yerini alacak projektör modelinin ülkemiz raflarına gelme ihtimali pek bulunmuyor.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış