6 Eylül 2021 00:31 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:01

Twitter, Otomatik Silinen Tweetler Üzerinde Çalıyor

Twitter, Otomatik Silinen Tweetler Üzerinde Çalıyor

Karakter sınırlı sosyal medya uygulaması Twitter, bilindiği üzere profili gizleme seçeneğini kullanıcıya sunuyor. Gizli Twitter profillerinde atılan tweetlere RT özelliği sunulmuyor. Bu durum yüzünden birçok kullanıcı Twitter profillerini gizli hale getirmiyor. Durum böyle olunca da birçok kullanıcı her konuda

Karakter sınırlı sosyal medya uygulaması Twitter, bilindiği üzere profili gizleme seçeneğini kullanıcıya sunuyor. Gizli Twitter profillerinde atılan tweetlere RT özelliği sunulmuyor. Bu durum yüzünden birçok kullanıcı Twitter profillerini gizli hale getirmiyor. Durum böyle olunca da birçok kullanıcı her konuda tweet atmaya çekinir hale geliyor. Kullanıcılar Twitter’a ek olarak Facebook gibi platformlarda da eskiye dönük yapılan paylaşımları daha sonra ortaya çıkabiliyor ve fikir değişiklerine rağmen o paylaşım orada kalabiliyor.

Durum böyle olunca Twitter yönetimi de konu hakkında yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Aktarılana göre Twitter, kullanıcılar tarafından atılan tweetleri 30, 60, 90 gün veya bir yıl sürelerle otomatik olarak silinebilen bir sistem üzerinde çalışıyor. Oldukça güzel gözüken bu özellik şimdiden birçok kişiyi sevindirmiş durumda.

Bunun dışında Twitter yönetimi kullanıcılarının takipçilerini düzenleme konusunda da yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Bilindiği üzere kullanıcıların takipçilerini engelleyerek takipçi listesinden çıkarabiliyordu. Bu yeni özellikle birlikte kullanıcılar takipçilerini engellemeden takipçi listesinden çıkarabilecek.

Güvenilir kaynak tarafından ortaya çıkan gelişmeler sonrasında Twitter’ın kullanıcıları için oldukça rahat ifadelerde bulunabileceği ve rahatça kullanabileceği bir ortam yaratmak istediği belirtiliyor. Kullanıcıları için pozitif bir ortam yaratmaya çalışan Twitter yönetimi kullanıcıları için geliştirmeler yapmaya devam ediyor. Dün ortaya çıkan habere göre Twitter yönetimi tweetler altına gelen hakaret ya da benzeri yorumlar yapay zeka tarafından otomatik olarak engellenecek.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış