3 Eylül 2021 07:16 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:01

Twitter, Süper Takip Özelliğini Kullanıma Açıyor

Twitter, Süper Takip Özelliğini Kullanıma Açıyor

Karakter kısıtlamalı sosyal medya uygulaması Twitter, bilindiği üzere oldukça uzun bir zaman önce “Süper Takip” adı verilen bir sistemi kullanıcılarına tanıtmıştı. Hatırlatmak adına bu özellik Patreon sistemine oldukça benzeyen bir yapıyla karşımıza çıkıyor. Uzun zamandır test edilen ve bazı

Karakter kısıtlamalı sosyal medya uygulaması Twitter, bilindiği üzere oldukça uzun bir zaman önce “Süper Takip” adı verilen bir sistemi kullanıcılarına tanıtmıştı. Hatırlatmak adına bu özellik Patreon sistemine oldukça benzeyen bir yapıyla karşımıza çıkıyor.

Uzun zamandır test edilen ve bazı başvurulara izin veren sistem kullanıcılar için 2,99 dolar, 4,99 dolar ve son olarak 9,99 dolar aylık ücretlerle bir hesabın süper takipçisi olma avantajını sağlıyor. Bu özellik temel olarak neler vadediyor?

Ücretli abonelikleri olan kullanıcılar, özel içerik, grup erişimleri, özel destekçi rozet, özel indirim ve son olarak özel haber bülteni gibi birçok ekstra özelliğe sahip. Aktarılana göre Süper Takipçi özelliği tüm Twitter kullanıcılarına açık bir sistem olamayacak. Özelliği kullanmaya başlayabilmek için en az 10 bin takipçi sınırının olduğu belirtiliyor. Buna ek olarak son 30 gün içerisinde en az 25 tweet atma zorunluluğu da bu giriş şartlarına eklenmiş durumda.

Özellik gün itibari ile yurt dışında bazı kullanıcılar için kullanıma açılmış durumda. Özelliğin henüz ülkemizde bulunmadığı fakat yakın zaman içerisinde birçok ülke değil Türkiye’deki kullanıcılara da sunulacağı söyleniyor. Süper Takipçi özelliğinin ilk izlenimleri sonrası Twitter yönetiminin konuyla ilgili nasıl kararlar alacağı ve özelliği geliştirip geliştirmeyeceğini zaman gösterecek.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış