1 Eylül 2021 16:35 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:01

Samsung Galaxy S21 FE Çıkış Tarihi Netleşti

Samsung Galaxy S21 FE Çıkış Tarihi Netleşti

Güney Kore merkezli teknoloji üreticisi Samsung, bilindiği üzere Galaxy Unpacked etkinliği içerisinde Galaxy S21 FE akıllı telefon modelini tanıtmamıştı. Etkinlik dahilinde tanıtılmamasının nedenlerinden birisi modelin amiral gemi modellerinin yanında sönük kalma ihtimali diğeri ise çip sorunu olarak gösterildi. Güvenilir

Güney Kore merkezli teknoloji üreticisi Samsung, bilindiği üzere Galaxy Unpacked etkinliği içerisinde Galaxy S21 FE akıllı telefon modelini tanıtmamıştı. Etkinlik dahilinde tanıtılmamasının nedenlerinden birisi modelin amiral gemi modellerinin yanında sönük kalma ihtimali diğeri ise çip sorunu olarak gösterildi. Güvenilir teknoloji kaynaklarından PhoneArena’nın yaptığı habere göre akıllı telefon modeli 8 Eylül tarihinde resmi olarak tanıtılacak. Bu bilgi henüz Samsung tarafından doğrulanmış durumda değil fakat doğruluk payının oldukça yüksek olduğu düşünülüyor.

Samsung Galaxy S21 FE Hakkında Bilinenler

Bu ihtimali yukarıdaki Samsung mağazasında satış için alanlar oluşturulmaya başlanmış durumda. En son Google Play Console sızıntısı ile konuşulan model 6 GB RAM ve Qualcomm Snapdragon 888 işlemci detayı ortaya çıkmıştı. Aktarılana göre Android 11 işletim sistemi kutusundan çıkacak olan Samsung Galaxy S21 FE, üç yıl boyunca Android güncelleme desteğini beraberinde getirecek. Modelin ülkemiz raflarında satılma ihtimali de bulunuyor. Samsung yönetimi, Galaxy S20 FE modelini ülkemizde iki farklı işlemci ile satışa sunmuştu. Samsung Galaxy S21 FE modeli de ülkemiz raflarına sunulacak gibi gözüküyor.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış