28 Ağustos 2021 21:24 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:02

Vivo, İki Önemli Gelişme İle Gündemimizde

Vivo, İki Önemli Gelişme İle Gündemimizde

BBK grubunun altında bulunan dev markalarda Vivo, ilk kendi içerisinde ilk Android tablet modeli hakkında ilk haberi paylaştı. Firma tarafından aktarılana göre Vivo imzalı ilk Android tablet 2022 yılının ilk çeyreğin tanıtılacak. BBK grubun içerinde bulunan markalarla birlikte Realme

BBK grubunun altında bulunan dev markalarda Vivo, ilk kendi içerisinde ilk Android tablet modeli hakkında ilk haberi paylaştı. Firma tarafından aktarılana göre Vivo imzalı ilk Android tablet 2022 yılının ilk çeyreğin tanıtılacak. BBK grubun içerinde bulunan markalarla birlikte Realme ve OPPO sonrasın Android tablet tanıtan üçüncü marka Vivo olacak.

Bunun dışında Vivo, yakın zaman içerisinde X70 akıllı telefon serisini de tanıtacak. Tasarım ve teknik özellikleri sızdırılan Vivo X70 ailesi aktarılana göre Eylül tarihinde resmi olarak tanıtılacak.

Akıllı telefon modelleri aktarılana göre Vivo içerinde bir ilke imza attıracak. Belirtilene göre firma kendi içerisine geliştirdiği ISP birimini kullanacak. ISP “Images Signal Processor”, telefon modellerindeki kameraların önemli bir donanımı olarak gösteriliyor. X70 ailesinde kullanılan ISP “V1” adı ile gelecek.

Vivo imzalı V1 isimli ISP sensörün X70 ailesinde nasıl bir performansa imza atabileceği henüz tam olarak bilinmiyor. Zeiss imzalı lensleri kullanan Vivo X70 ailesi birçok alanda iddia sahibi olacağı aktarılıyor.

Vivo X70 Ailesi Hakkında Bilinen Detaylar

91Mobiles kaynağı tarafından sızdırılan Vivo X70 Pro akıllı telefon modeli teknoloji gündemince oldukça konuşuluyor. Ekran delikli inçe bir çerçeve ile gelen akıllı telefon modeli, Zeiss imzalı büyük bir kamera modülünü arkasında barındırıyor.

Üzerinde 3,5 mm kulaklık girişi olamayan Vivo X70 Pro akıllı telefon modeli aktarılana göre 6,5 inçlik 120 Hz ekran yenileme hızı sunan AMOLED panel ekrandan oluşuyor. İşlemci tarafında MediaTek imzalı Dimensity 1200 işlemcisinden gücünü alan model 8 ve 12 GB RAM seçenekleri ile sunuluyor.

Tam boyutlarını bahsetmek gerekirse 160.4 x 76.5 x 7.7 mm olan Vivo X70 Pro akıllı telefon modeli Android 11 işletim sistemi ile geliyor ve toplamda dört farklı lens ile geleceği aktarılıyor. Bu lenslerin detayları henüz paylaşılmadı.

Vivo X70 akıllı telefon modeli işlemci ise tarafında MediaTek imzalı Dimensity 1200 işlemcisinden gücünü alacak. Akıllı telefon modeli 120 Hz ekran yenileme hızı sunan Full HD+ AMOLED panel ve 12 GB RAM ile geliyor.

Aktarılana göre Vivo X70 akıllı telefon modeli arka tarafında dörtlü kamera bulunuyor ve burada 48 MP değerinde bir ana kamera taşıdığı belirtiliyor. Buna ek olarak burada bir ultra geniş açı ve periskop kamera kullanılacağı iddia ediliyor. Akıllı telefon modelinin 33 Watt hızlı şarjı destekleyen 4.200 mAh bataryadan gücünü alacağı belirtiliyor.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış