27 Ağustos 2021 14:36 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:02

14 ve 16 İnçlik MacBook Pro’lar Hakkında Yeni Bilgiler Paylaşıldı

14 ve 16 İnçlik MacBook Pro’lar Hakkında Yeni Bilgiler Paylaşıldı

Teknoloji gündemine sık sık gelen ve herkes tarafından merak edilen yeni nesil MacBook Pro modelleri hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. Apple’a yakınlığı ile bilinen güvenilir teknoloji MacRumors yaptığı haberde 14 inç ve 16 inçlik MacBook Pro modellerinin kesin olarak aynı

Teknoloji gündemine sık sık gelen ve herkes tarafından merak edilen yeni nesil MacBook Pro modelleri hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. Apple’a yakınlığı ile bilinen güvenilir teknoloji MacRumors yaptığı haberde 14 inç ve 16 inçlik MacBook Pro modellerinin kesin olarak aynı performansa sahip olacağını aktardı. 16 inçlik daha büyük olan MacBook kesin olarak 14 inçlik sürüm ile aynı performansa sahip olacak.

Bu haber bazı kullanıcılar için olumlu karşılanırken diğeri bu gelişmeyi sevmeyecek gibi gözüküyor. 16 inçlik MacBook Pro modeli daha büyük olduğu için daha az tercih ediliyor ve tercih eden kullanıcılarda daha yüksek performans sunduğu için satın alıyor. 14 inçlik modele göre daha pahalı olan 16 inçlik modeli tercih eden kullanıcılar az da olsa farklılık istiyor ve bu açıdan bazı kullanıcıları üzecek gibi gözüküyor.

Şimdilik iki model arasında ekran boyutları ve pil boyutları dışında pek bir farklılık olmayacak gibi gözüküyor. Aktarılana göre yeni nesil MacBook Pro modelleri eski nesillere kıyasla daha fazla olabilir.

Belirtilene göre 1.300 dolar seviyesinden başlayacağı ve bu da yeni 14 inçlik MacBook Pro modelinin ülkemizde 14 bin TL gibi bir etiket ile geleceği anlamına geliyor. Ülkemizde M1 işlemcili 13 inç MacBook Pro 14.299 TL olarak satılıyor.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış