26 Ağustos 2021 00:35 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:02

Ülkemizdeki En Pahalı Akıllı Telefon: “Huawei Mate Xs”

Ülkemizdeki En Pahalı Akıllı Telefon: “Huawei Mate Xs”

2020 Nisan ayından beri Huawei Mate Xs katlanabilir akıllı telefon modelinin 512 GB hafızalı sürümü tam 29.999 TL fiyat etiket ile ülkemizde satılan en pahalı katlanabilir telefon olarak kendini listenin başında tutmaya devam ediyor. Katlanabilir akıllı telefon modelleri arasında

2020 Nisan ayından beri Huawei Mate Xs katlanabilir akıllı telefon modelinin 512 GB hafızalı sürümü tam 29.999 TL fiyat etiket ile ülkemizde satılan en pahalı katlanabilir telefon olarak kendini listenin başında tutmaya devam ediyor. Katlanabilir akıllı telefon modelleri arasında Mate Xs modelinin arkasında 1 Eylül itibari ile ülkemizde satışa sunulacak olan Samsung Galaxy Z Fold 3 modeli ikinciliğe geçecek.

Huawei Mate Xs modeli Android lisansız satılan bir model ve uygulamalar Huawei App Gallery ya da APK olarak indirilebiliyor. Huawei bilindiği üzere Android lisansız model konusunda artık çok daha başarılı. Şirket Huawei Mate X2 modelini ülkemiz raflarına sunmadı. Model ülkemize sunulursa kesin ihtimalle 30 Bin TL üstünde bir etiketle satışa sunulacak.

Apple Eylül ayında tanıtacağı iPhone ailesinin en pahalı üyesi olacak iPhone 13 Pro Max, ülkemize en geç kasım ya da aralık tarihlerinde sunulacak. iPhone 13 Pro Max modelinin ülkemiz raflarında 25 bin TL ya da daha yüksek bir etiketle gelebilir.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış