24 Ağustos 2021 22:56 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:02

Honor Magic Fold Tasarımı Sızdırılmış Olabilir

Honor Magic Fold Tasarımı Sızdırılmış Olabilir

Teknoloji pazarının yeni gözdelerinden Honor bilindiği üzere yıl içerisinde ilk katlanabilir telefon modelini tanıtmak istiyor. Huawei, Xiaomi, Samsung sonrası Honor ve Google da katlatabilir telefon modellerini tanıtacak. Belirtilene göre Honor Magic Fold ya da Honor Magic adı ile

Teknoloji pazarının yeni gözdelerinden Honor bilindiği üzere yıl içerisinde ilk katlanabilir telefon modelini tanıtmak istiyor. Huawei, Xiaomi, Samsung sonrası Honor ve Google da katlatabilir telefon modellerini tanıtacak.

Belirtilene göre Honor Magic Fold ya da Honor Magic X adı ile tanıtılacak olan katlanabilir telefon modeli, 2021 yılının son çeyreğinde tanıtılacak.

Güvenilir teknoloji kaynağının yaptığı habere göre Honor Magic Fold veya diğer adıyla Magic X görseldeki tasarım ile gelecek. Akıllı telefonun tasarımı Xiaomi Mi Mix Fold ve Samsung Galaxy Z Fold 3 modellerine oldukça benzeyen bir tasarıma sahip.

Katlanabilir telefon modelinin teknik özellikleri tam olarak bilinmiyor fakat model kesin olarak Qualcomm Snapdragon 888 Plus işlemcisinden gücünü alacak. Aktarılana göre model Honor Magic 3 ailesinde kullanılan kameralar ile gelecek.

Honor Geçtiğimiz Günlerde Alt Marka Haberi İle Gündeme Geldi

Honor CEO’su tarafında yapılan açıklamaya göre Honor markasından farklı alanlara cihaz çıkarmak için bir ya da birden çok alt marka çıkarmak istiyor. Alt markalardan birisinin adının “Xingyao Teminal Co. Ltd.” olacağı açıklandı. Güvenilir teknoloji kaynaklarının yaptığı haberlere göre bu marka giyilebilir cihaz üretimi konusuna odaklanacağı iddia ediliyor.

Honor yönetiminin alt markası ya da markaları konusundaki gelişmeler yakın zamanda ortaya çıkacaktır. Aktarılana göre Honor her segment için farklı bir marka oluşturma peşinde ve bu açıdan Honor yönetiminin işlerinin yolunda olduğu söylenebilir.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış