23 Ağustos 2021 13:45 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:02

Honor Yönetimi Alt Markasını Çıkaracak

Honor Yönetimi Alt Markasını Çıkaracak

Bilindiği üzere Huawei, ABD ambargosu ve Android lisansını kaybetmesi sonrasında oldukça zor günler yaşamış ve süreç içerisinde alt markası olan Honor markasını satarak süreç içerisinde kendisini az da olsa toparladı. Honor yönetimi Huawei’den ayrıldıktan sonra Google servislerini almaya devam

Bilindiği üzere Huawei, ABD ambargosu ve Android lisansını kaybetmesi sonrasında oldukça zor günler yaşamış ve süreç içerisinde alt markası olan Honor markasını satarak süreç içerisinde kendisini az da olsa toparladı.

Honor yönetimi Huawei’den ayrıldıktan sonra Google servislerini almaya devam edeceğini açıklamıştı. Android lisansı sonrasında birçok model üreten Honor başarılı modelleri ile kendisinden söz ettirmeye başlamıştı ve oldukça kar etmiş gibi gözüküyor. Gün içerisinde Honor CEO’su tarafından açıklanana göre bir dönem alt marka olarak bilinen Honor, alt marka çıkarma isteğinde.

Honor CEO’su tarafında yapılan açıklamaya göre Honor markasından farklı alanlara cihaz çıkarmak için bir ya da birden çok alt marka çıkarmak istiyor. Alt markalardan birisinin adının “Xingyao Teminal Co. Ltd.” olacağı açıklandı. Güvenilir teknoloji kaynaklarının yaptığı haberlere göre bu marka giyilebilir cihaz üretimi konusuna odaklanacağı iddia ediliyor.

Honor yönetiminin alt markası ya da markaları konusundaki gelişmeler yakın zamanda ortaya çıkacaktır. Aktarılana göre Honor her segment için farklı bir marka oluşturma peşinde ve bu açıdan Honor yönetiminin işlerinin yolunda olduğu söylenebilir.

Huawei tarafı ise halen çip sorunlarını yaşıyor ve tam olarak sorunlu günleri atlatmış değil. Aktarılana göre Huawei Kurul Başkanı Guo Ping ABD merkezli şirketler tarafından çıkan bu sorunların çözülebileceği belirtiliyor. Huawei tarafı da sorunları yakın zaman içerisinde atlatacak gibi gözüküyor.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış