15 Ağustos 2021 23:45 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:02

Kardeşlerim Dizisinde İkinci Sezon Hazırlıkları Tamamlanıyor!

Kardeşlerim Dizisinde İkinci Sezon Hazırlıkları Tamamlanıyor!

Kardeşlerim dizisi, ilk sezonda elde ettiği başarıyı sürdürmek için çalışmalara başladı. Ekibin yaptığı paylaşımda okuma provasının yapıldığı görüldü. Böylelikle dizinin çekimlerine az bir zaman kaldığını öğrenmiş olduk. ATV’de yayınlanan dizi, son zamanların en yüksek reytinglerinden birine sahip oldu. Dizi,

Kardeşlerim dizisi, ilk sezonda elde ettiği başarıyı sürdürmek için çalışmalara başladı. Ekibin yaptığı paylaşımda okuma provasının yapıldığı görüldü. Böylelikle dizinin çekimlerine az bir zaman kaldığını öğrenmiş olduk. ATV’de yayınlanan dizi, son zamanların en yüksek reytinglerinden birine sahip oldu. Dizi, ilk bölümlerde o kadar çok izlenmese de sonraki haftalarda reytingini iyice artırdı. Sezon finaline kadar ki süreçte de zirvede bitirmeyi başardı.

Kardeşlerim 2. Sezon Başlıyor mu?

Dizinin ikinci sezonuna ilişkin yeni bilgiler paylaşılıyor. Yeni sezon çok yakında başlayacak. Bununla beraber Kardeşlerim dizisinde 2. sezon heyecanı vardı. Videolu paylaşımda oyuncuların heyecanlı olduğu görüldü. Diziden ayrılan isimlerle beraber diziye pek çok yeni ismin de katıldığı duyurulmuştu. Oyuncu kadrosu çok daha zengin hale geldi. Bu nedenle yeni sezonun ilk sezona göre çok daha iyi olabileceği ifade ediliyor. Dizinin dram ve duygusal ağırlıklı olması eğlenceli olmayacağı anlamına gelmiyor. Oyuncular, sette çok eğlenceli ve birbirlerini motive edercesine çalışıyor.

Yeni Sezon Tarihi Paylaşıldı

ATV dizisi Kardeşlerim’in yeni sezonu için Eylül ayı gösteriliyor. Dizilerin genel olarak bu ayda başlamasından ötürü Kardeşlerim de izleyici yoğunluğunun bir anda artacağı Eylül ayını tercih etti. Dizinin yayın gününde bir değişiklik olmayacak. Herkesin tahmin ettiği üzere aynı günde ekrana gelecek. Üstelik diziden ayrılan oyuncuların yerine gelen isimler boşluğu dolduracak mı görmüş olacağız. Çağla Şimşek, Yaprak Medine, Atakan Hoşgören ve Berk Ali Çatal dizideki yerini aldı. Oyuncular, dizideki performanslarıyla adından söz ettirebilir. Oyuncular, dizide güzel oynarlar ise kariyerleri açısından önemli bir gelişme yaşanabilir. Bu nedenle ellerinden geleni yapacakları düşünülüyor. ATV’de ekrana gelecek pek çok dizi uzun zamandır ekranda. Ancak Kardeşlerim dizisi daha ilk sezondan yüksek reyting almayı başardı. Üstelik yarım dönem ekranda kaldı ve bu süre zarfında da başarılı oldu. Dizinin yayın tarihi paylaşıldığında en güncel gelişmelerden haberdar edeceğiz.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış