12 Ağustos 2021 10:58 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:03

ATV Dizisi Kalp Yarası Yurt Dışında Yayınlanacak mı?

ATV Dizisi Kalp Yarası Yurt Dışında Yayınlanacak mı?

ATV’de yayınlanan Kalp Yarası dizisi, her geçen gün daha fazla izleniyor. Dizinin izleyici kitlesi ilginç bir şekilde hem yurt içi hem de yurt dışında artışa geçti. Böylelikle yakın zamanda Kalp Yarası dizisinden olumlu bir gelişme daha bekleyebiliriz. Dizinin genel

ATV’de yayınlanan Kalp Yarası dizisi, her geçen gün daha fazla izleniyor. Dizinin izleyici kitlesi ilginç bir şekilde hem yurt içi hem de yurt dışında artışa geçti. Böylelikle yakın zamanda Kalp Yarası dizisinden olumlu bir gelişme daha bekleyebiliriz. Dizinin genel konusu dram üstüne ilerliyor. Bu tarz yapımlar, kaliteli oyuncu ve senaryo ile birleştiğinde çok sevilmekte. Başrolde yer alan oyuncular da işlerini en iyi şekilde gerçekleştiriyor. Ekrana geldiği günden bu yana ilk başta düşük izlense de kitlesini zamanla geliştirmeyi başardı.

Kalp Yarası Hangi Ülkede Yayınlanacak?

Kalp Yarası dizisi için henüz resmi bir teklif iletilmiş değil. Dizinin yayın hayatı devam ediyor. Eğer önümüzdeki aylarda dizinin telif hakkı satışına yönelik bir gelişme yaşanır ise internet sitemiz üzerinden öğrenebilirsiniz. Onun haricinde dizi herhangi bir aksama olmadan yayın hayatını sürdürecek. Yılbaşından sonra dizinin farklı kanallarla ve yapımlarla anlaştığı görülebilir. Yurt dışında yayınlanması muhtemel pek çok kanal bulunuyor. Özellikle İtalya ve İspanya’nın Türk dizilerine olan sempatisi yüksek. İzleyiciler dublajlı Türk dizilerini izlemeyi çok seviyor. Başrollerde oynayan Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’in iyi bir ikili olduğuna dikkat çekelim. Dizinin yurt dışında yayınlanması halinde bu iki oyuncunun da popülerliği artacak. Yalnızca dizi değil, oyuncuların da benzer şekilde üne kavuşacakları söylenebilir.

Kalp Yarası Dizisinde Kimler Oynuyor?

Dizinin oyuncu kadrosunda Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Meltem Gülenç ve Rıza Akın gibi isimler oynamakta. Dizi, ekrana geleli henüz 7 bölüm geçmiş olsa da sanki yıllardır ekrandaymış gibi keyifle takip ediliyor. Sosyal medyada dilden düşmeyen dizinin yabancı takipçileri de bulunmakta. Bu gelişmeler yabancı kanal yetkililerini harekete geçirmek için yeterli olacak. Tüm bu ihtimaller ışığında Kalp Yarası’nın gelecek yıllarda ülkemiz adına damgasını vuracağını söylemek mümkün.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış