8 Ağustos 2021 22:48 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:03

Yasak Elma’nın Yeni Oyuncuları Hangi Karakterleri Canlandırıyor?

Yasak Elma’nın Yeni Oyuncuları Hangi Karakterleri Canlandırıyor?

Yasak Elma dizisi, yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmayı hedefliyor. Diziye transfer ettiği oyuncuların karakterleri de dikkat çekmekte. Fox TV dizisi, reytingleri artırmak ve diziden ayrılanların yerini doldurmak için yoğun çaba sarf etti. Şimdi ise dizinin ne zaman

Yasak Elma dizisi, yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmayı hedefliyor. Diziye transfer ettiği oyuncuların karakterleri de dikkat çekmekte. Fox TV dizisi, reytingleri artırmak ve diziden ayrılanların yerini doldurmak için yoğun çaba sarf etti. Şimdi ise dizinin ne zaman yayınlanacağı hakkında bazı gelişmeler açıklanıyor. Yasak Elma’ya yeni katılan Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen hakkında yeni detaylar paylaşıldı. Oyuncuların dizide hangi karakterlere hayat vereceği kesinleşti. Daha önce yer aldıkları projelerle tanınan ünlü isimler, Yasak Elma’nın vazgeçilmez oyuncuları haline gelecek. Erdal Özyağcılar, Nesrin Cavadzade ve Barış Kılıç gibi dizinin gündemindeki oyuncular ekrana veda etmişti. Bu vedalar diziyi biraz sarstı. O yüzden yeni sezon başlamadan bir an evvel yeni isimlerle dizinin dengelenmesi gerekiyor. Bunu sağlayacak isimler ise oldukça kaliteli oyunculuklara sahip. Yasak Elma yapımcı şirketi, bu konuda önemli transferlere imza attı.

Yasak Elma Yeni Karakterleri

Yasak Elma dizisinde Murat Aygen Doğan’ı canlandıracak. Doğan’ın kızı ise Kumru oldu. Kumru karakterine Biran Damla Yılmaz’ın hayat vereceği öğrenildi. Baba kız rolleri ile ekrana gelecek ikili, bakalım izleyicilerin beğenisini kazanabilecek mi?

Yasmin Erbil de Oynayacak!

Dizide Yasmin Erbil’in canlandıracağı karakter de belli oldu. Güzel ismin Canan karakterini oynayacağı açıklandı. Ayrıca bu karakterle beraber diziye yeni sezonda katılan oyuncu sayısı neredeyse ayrılanlar kadar. Nesrin Cavadzade’nin yeri dolacak mı merakla bekleniyor. Diziden pek çok isim ayrıldı ancak en çok Şahika karakterinin ansız ölümü üzdü. Set içerisinde yaşanan tartışmalar Yasak Elma dizisini bambaşka bir boyuta getirdi. Bu nedenle de izleyicilerin en kısa sürede dizinin toparlamasını beklediği belirtiliyor. Bakalım Fox TV dizisi tüm bu zorluklara ve ani ayrılıklara  rağmen elinden gelenin en iyisini yapabilecek mi göreceğiz.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış