9 Ağustos 2021 03:50 Güncelleme : 28 Haziran 2022 15:38

Güldür Güldür Show Oyuncusu Kim Bu Aile Filmine Katıldı!

Güldür Güldür Show Oyuncusu Kim Bu Aile Filmine Katıldı!

Güldür Güldür Show’da sergilediği komik ve eğlenceli performans ile tanınan Onur Buldu, yeni dizisine hazırlanıyor. Yakın zamanda başlayacak uyarlama dizi projesi, başarılı oyuncu kadrosuyla beraber tanıtıldı. Peki dizinin konusu nedir? Ayrıca Onur Buldu’nun hangi karaktere hayat vereceği de yavaş

Güldür Güldür Show’da sergilediği komik ve eğlenceli performans ile tanınan Onur Buldu, yeni dizisine hazırlanıyor. Yakın zamanda başlayacak uyarlama dizi projesi, başarılı oyuncu kadrosuyla beraber tanıtıldı. Peki dizinin konusu nedir? Ayrıca Onur Buldu’nun hangi karaktere hayat vereceği de yavaş yavaş belli oluyor. The Extreme Job filminin uyarlaması Kim Bu Aile, önümüzdeki haftalarda yayın hayatına başlayacak.

Kim Bu Aile Oyuncuları

Kim Bu Aile filmi oyuncuları arasında Nurgül Yeşilçay, Cengiz Bozkurt, Altan Erkekli, Ferit Aktuğ ve Onur Buldu yer alıyor. Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür Show ile büyük bir kitleye seslenen ünlü oyuncu, artık film camiasına da el atmış vaziyette. Programdan ziyade dizi ve filmlerle de adından söz ettirmesi bekleniyor. Filmin konusu genel olarak aksiyon üzerine. Filmde Nurgül Yeşilçay’ın oynayacak olması işleri bambaşka bir boyuta taşıyor. Kefaret’ten sonraki yeni durağı hemen belli olan güzel isim, film çekimlerini iple çekiyor.

Onur Buldu Hangi Karakteri Canlandıracak?

Onur Buldu’nun hayat vereceği karakter merak edildi. Ancak oyuncuyla ilgili detaylı bir bilgi paylaşılmadı. Film çekimlerinin ardından tanıtım videoları büyük öneme sahip olacak. Ayrıca Sadakatsiz dizisiyle tanıdığımız ve Demir karakterini canlandıran Doğan Can Sarıkaya’nın bu film projesinde oynayacağı ortaya çıktı. Genç oyuncunun kariyeri başarıyla devam ediyor. Kendisi, filmde güzel bir performans sergiler ise Sadakatsiz dizisinin de katkısıyla kariyerinde hızlı tırmanış yaşayabilir. Yaşının küçük olması nedeniyle ilgi odağı haline geldiği görülüyor. Demir karakteriyle milyonların beğenisini kazandı. Kanal D’de yayınlanan dizi yeni sezonuyla ekrana gelene kadar Kim Bu Aile filminin çekimleri sona erecektir. Aksi halde oyuncuların aynı anda iki yapımda oynamaları çok zor gözüküyor. Onur Buldu ise Güldür Güldür Show’daki kariyerine devam edebilir.

 

Etiketler

Magazin   Güldür Güldür  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış