9 Ağustos 2021 08:52 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:03

Mucize Doktor Oyuncusu Yeni Dizide Oynayacak!

Mucize Doktor Oyuncusu Yeni Dizide Oynayacak!

Mucize Doktor’da neşeli bir karakteri canlandıran Fırat Altunmeşe, yeni bir dizide oynayacak. Başarılı oyuncu, Fox TV dizisinde Demir karakterine hayat vermekteydi. Şimdi ise yine aynı kanalda ancak yeni bir yapımda yer alacak. Oyuncunun yeni dizide hangi karaktere hayat vereceği

Mucize Doktor’da neşeli bir karakteri canlandıran Fırat Altunmeşe, yeni bir dizide oynayacak. Başarılı oyuncu, Fox TV dizisinde Demir karakterine hayat vermekteydi. Şimdi ise yine aynı kanalda ancak yeni bir yapımda yer alacak. Oyuncunun yeni dizide hangi karaktere hayat vereceği merak ediliyor. Ayrıca dizinin ismi de açıklandı. Fırat Altunmeşe, yakında Fox TV ekranlarında olacak.

Fırat Altunmeşe Ayrılık Dizisinde!

Fırat Altunmeşe, Ayrılık dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Hukukla ilgili bir dizi olan ve adaletin konu edileceği dizi, genel olarak ilgi çekmekte. Bu tarz yapımlar yurt dışında severek izleniyor. The Split dizisinin uyarlaması olacağı için izleyiciler diziye dair çeşitli detayları da merak etmekteler. Peki dizinin yayın tarihiyle ilgili bir açıklama yapıldı mı? Ayrılık dizisi ne zaman başlayacak? Dizinin oyuncu kadrosu da merak edilenler arasında yer alıyor.

Ayrılık Eylül’de Fox TV’de

Ayrılık dizisi, bir aksilik yaşanmaz ise Eylül ayında Fox TV’de yayın hayatına başlayabilir. Dizinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden değerli isimler bulunuyor. Sumru Yavrucuk, Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya, Tülin Ece ve Ali İpin gibi isimler oynayacak. Üç kız kardeşin avukat olması ve meslekleri gereği yaşadıkları olaylar konu edilecek. Dizinin ilgi çekici bir konusu var. The Split dizisinin uyarlaması olduğu için de ayır bir ilgi çektiği söylenebilir. Dizinin birinci bölüm fragmanı ile her şey daha da netleşecek. Ancak oyuncu kadrosu ile hikayesi bu kadar uyumlu iken dizinin reytinglerde öne çıkması muhtemel gözüküyor. Fırat Altunmeşe’nin dizideki performansı da onun adına fazlasıyla kritik olacak. Burada sağlayacağı başarı bir sonraki projelerini de şüphesiz etkileyecektir. Dizinin yayın tarihine ilişkin net bir bilgi paylaşıldığında sizleri bilgilendireceğiz. Ayrılık dizisine ilişkin son gelişmeler haber sitemizde olacak.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış