8 Ağustos 2021 18:05 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:03

TikTok Hikaye Özelliğini Duyurdu

TikTok Hikaye Özelliğini Duyurdu

Geçtiğimiz haftalarda bilindiği üzere Twitter Fleets özelliğinden vazgeçti özellik temel olarak hikaye üzerine kuruluydu. SnapChat uygulaması ile hayatımıza giren hikaye özelliği birçok firma tarafından kopyalanmaya devam ediyor. Hikaye özelliğini belki de en çok geliştiren Instagram sonrasında özellik daha da

Geçtiğimiz haftalarda bilindiği üzere Twitter Fleets özelliğinden vazgeçti özellik temel olarak hikaye üzerine kuruluydu. SnapChat uygulaması ile hayatımıza giren hikaye özelliği birçok firma tarafından kopyalanmaya devam ediyor. Hikaye özelliğini belki de en çok geliştiren Instagram sonrasında özellik daha da gözde olmaya başladı. TikTok da açıklanana göre hikaye kararı almış durumda.

Resmi duyuru sonrasında TikTok tarafı da hikaye özelliğine geçecek. Özellik şimdilik kullanıcılara sunulmuş durumda değil fakat TikTok yönetimi özelliği çok kısa bir süre içerisinde herkese açık hale getirecek gibi gözüküyor.

TikTok Hikaye Özelliği Alandaki Diğer Rakipleri Kızdıracak Gibi Gözüküyor

Özellik üzerinde testler büyük bir hızla devam ediyor ve tam tahmin edilebilecek bir yapıya sahip olacak. Kısaca kullanıcılar Instagram tarafında da olduğu gibi 24 saat süreli, kimin görüp göremeyeceğin karar verilebilen ve hikayeye yanıt verilebilen bir yapıda olacak.

TikTok’un bu özelliği kullanıma ne zaman sunacağı henüz tam olarak açıklamadı. Fakat aktarılana göre özellik hali hazırda ABD kullanıcıları için gerçek testlerle test ediliyor. Özellik çok kısa bir süre içerisinde ülkemiz dahil birçok ülke için kullanıma sunulacak gibi gözüküyor.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış