7 Ağustos 2021 23:20 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:03

Nurgül Yeşilçay’ın Yeni Filmi Belli Oldu! Kefaret’ten Sonra Hangi Projede Oynayacak?

Nurgül Yeşilçay’ın Yeni Filmi Belli Oldu! Kefaret’ten Sonra Hangi Projede Oynayacak?

Nurgül Yeşilçay, Kefaret dizisinin finalinden sonra hangi projede oynayacağına karar verdi. Yaptığı anlaşmanın sonunda güzel oyuncunun yeni durağı belli oldu. Peki Nurgül Yeşilçay hangi filmde oynayacak? Son zamanlarda uyarlama dizi ve filmler çok rağbet görüyor. Türkiye’de en çok izlenen

Nurgül Yeşilçay, Kefaret dizisinin finalinden sonra hangi projede oynayacağına karar verdi. Yaptığı anlaşmanın sonunda güzel oyuncunun yeni durağı belli oldu. Peki Nurgül Yeşilçay hangi filmde oynayacak? Son zamanlarda uyarlama dizi ve filmler çok rağbet görüyor. Türkiye’de en çok izlenen yapımlardan birkaçı da uyarlamalardan oluşmakta. Hal böyle olunca son dönemde uyarlamaların arttığı gözlemlendi. Extreme Job isimli filmin uyarlanmış hali çekilecek. Kim Bu Aile adıyla sinemaya gelecek olan film, heyecanlı konusuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Nurgül Yeşilçay filmde hangi karakteri canlandıracak? Son zamanlarda dizilere yoğunlaşan güzel oyuncu, bu sefer film çekimlerine katılarak adından söz ettirmeyi başarıyor. Film çekiminden sonraki süreçte de yeniden dizi kariyerine devam etmesi gündemde.

Menekşe’ye Hayat Verecek

Nurgül Yeşilçay, filmde pavyon şarkıcısı olan Menekşe’yi canlandırıyor. Film çekimlerinin bitmesiyle beraber fragman da yayınlanacak. Film, vizyona girdiğinde önemli gişe satışları elde edebilir. Güzel bir senaryoya sahip olmasından ötürü pek çok izleyici filmin orijinal halini izlemeye başladı bile. Nurgül Yeşilçay’ın filmde oynayacağını duyanlar çekimlerin başlayacağı tarihi de merak ediyor. Kefaret dizisinden sonra yurt dışında çok sevilen bir filmin uyarlamasıyla gelecek güzel oyuncu, filmin hikayesi ile paralel bir performans sergileyecek. Filmin uyarlanmış hali Türk izleyiciler tarafından beğenilecek mi göreceğiz.

Kim Bu Aile Ne Zaman Yayınlanacak?

Kim Bu Aile filminin yayınlanması için çekimlerin başlaması şart. Çekimler ise Eylül ayında başlayacak. Nurgül Yeşilçay’ın yanı sıra filmin oyuncu kadrosunda Ferit Aktuğ, Onur Buldu, Doğan Can Sarıkaya ve Altan Erkekli oynayacak. Film, oyuncu kadrosu bakımından oldukça geniş bir kitleye hitap ediyor. Bu nedenle çıkış tarihinin yakın zamanda açıklanması film açısından iyi olacaktır. Başrollerde Nurgül Yeşilçay’a eşlik edecek ismin Cengiz Bozkurt olduğu duyuruldu.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış