6 Ağustos 2021 11:36 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:03

10 Ağustos Xiaomi Etkinliğinde Gelecek Tüm Modeller Belli Oldu

10 Ağustos Xiaomi Etkinliğinde Gelecek Tüm Modeller Belli Oldu

Çin merkezli ürün yelpazesi oldukça geniş olan Xiaomi bilindiği üzere 10 Ağustos tarihinde yeni ürünlerini tanıtacağı bir etkinlik hazırlığında. Etkinliğin belki de en gözde ürünlerinden birisi olacak Xiaomi Mi Mix modeli dışında etkinlik içerisinde birçok Xiaomi modeli duyurulacak.

Çin merkezli ürün yelpazesi oldukça geniş olan Xiaomi bilindiği üzere 10 Ağustos tarihinde yeni ürünlerini tanıtacağı bir etkinlik hazırlığında. Etkinliğin belki de en gözde ürünlerinden birisi olacak Xiaomi Mi Mix 4 modeli dışında etkinlik içerisinde birçok Xiaomi modeli duyurulacak.

Etkinlikte kesin olarak Xiaomi imzalı olası adıyla Mi Pad 5 tablet modeli tanıtılacak. Daha önce sıkça haberleri yapılan bu tabletin 3 farklı renk seçeneği ile kullanıcıya sunulacağı belirtiliyor.

Xiaomi imzası ile üretilen ilk OLED TV modeli bilindiği üzere Mi TV Master modeliydi ve bu geçtiğimiz sene 2.000 dolar etiketi ile satışa sunulmuştu. Xiaomi burada yeni bir akıllı TV modeli ve buna ek olarak üst düzey bir akıllı hoparlör modelini de tanıtabilir.

Teknoloji dünyasında yer almasa da Xiaomi birkaç akıllı ev ürününü de etkinlik içerisinde tanıtabilir.

Xiaomi’nin Etkinliğinin En Gözdesi Xiaomi Mi Mix 4 Olacak

Akıllı telefon modeli hakkında daha önce paylaşılan haberler göre 5.000 mAh batarya ile gelen Mi Mix 4, 120 Watt kablolu hızlı şarj destekleyecek. Aktarılana göre model kablosuz olarak 70 Watt ya da 80 Watt değerlerin ev sahipliği yapacak.

İşlemci tarafında Qualcomm imzalı Snapdragon 888 Plus işlemcisinden gücünü alan Mi Mix 4, aktarılana göre 6,67 inçlik FHD+ kavisli 120 Hz ekran yenileme hızı sunan OLED panel ile gelecek.

Akıllı telefon modeli arka tarafında 50 MP çözünürlüğe sahip Samsung imzası taşıyan GN1S sensör kullanacak. Xiaomi Mi Mix 4, es üst seçenek olarak 18 GB LPDDR5 RAM ve 512 GB UFS 3.1 hafızaya sahip olacak. Aktarılana göre model 8 GB RAM + 256 GB hafıza ve 12 GB RAM + 256 GB hafıza seçenekleri ile sunulacak.

Akıllı telefon modelinin sanal RAM adı verilen RAM arttırma özelliği ile geleceğine de kesin gözle bakılıyor.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış