5 Ağustos 2021 10:30 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:03

Honor X20 Modelinin Resmi Tarihi Netleşti

Honor X20 Modelinin Resmi Tarihi Netleşti

Güvenilir teknoloji kaynağı GSMArena tarafından sızdırılan Honor X20 akıllı telefon modeli, oldukça tanıdık gelen bir ön tasarım ile geliyor. Huawei modellerine benzeyen Honor X20 modelinin önü, delikli sol üst tarafa konumlandırılmış ikili selfie kamerası ile geliyor. Akıllı telefon model

Güvenilir teknoloji kaynağı GSMArena tarafından sızdırılan Honor X20 akıllı telefon modeli, oldukça tanıdık gelen bir ön tasarım ile geliyor. Huawei modellerine benzeyen Honor X20 modelinin önü, delikli sol üst tarafa konumlandırılmış ikili selfie kamerası ile geliyor.

Akıllı telefon model arka tarafında ise yuvarlak bir kamera modülü taşıyor. Burada üç kamera ve bir flaş yer alıyor.

İnce ve kavisli tasarım yerin düz tasarıma sahip olan Honor X20 akıllı telefon modelinin teknik özelliklerinden bahsetmek gerekirse MediaTek imzası taşıyan Dimensity 900 işlemcisinden gücünü alan model 120 Hz ekran tazeleme hız sunan bir panel ile gelecek. Ayrıca modelin 64 MP çözünürlüğünde ana kamerası olacağı iddia ediliyor.

Honor bilindiği üzere Magic 3 ailesi ve Honor X20 modeliyle birlikte Android lisanslı modeller olacak. Gün içerisine aktarılan yeni bir bilgiye göre model 12 Ağustos tarihinde resmi olarak tanıtılacak.

Honor, X20 SE Modelini Tanıtmıştı

Honor X20 SE akılı telefon modelinin teknik özelliklerini hatırlatmak gerekirse model, 6.6 inçlik Full HD+ 60 Hz ekran yenileme hızı sunan LCD panel ile geliyor. Model hemen yan tarafına parmak izi okuyucuna sahip.

İşlemci tarafında MediaTek imzası taşıyan Dimensity 700 işlemcisinden gücünü alan model, ön tarafında 16 MP değerinde selfie kamerasıyla geliyor.

Model arka tarafta ise 64 MP ana + 2 MP portre + 2 MP makro olmak üzere üçlü kamera modülünden oluşuyor.

Android 11 ve 5G desteği ile gelen model 22,5 Watt hızlı şarjı destekleyen 4.000 mAh batarya ile geliyor. 6 GB / 8 GB RAM + 128 GB hafıza ile sunulan modelde SD kart yuvası desteklemiyor.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış