5 Ağustos 2021 12:30 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:03

OPPO, Yeni Nesil Ekran Altı Kamera Teknolojisini Duyurdu

OPPO, Yeni Nesil Ekran Altı Kamera Teknolojisini Duyurdu

Ekran altı kameralar konusunda önemli çalışmalar yapan OPPO, ZTE sonrasında konu üzerinde daha iyi performans sunan ürünler üretememiş ve geri kalmıştı. Bilindiği üzere ekran altı kamera teknolojileri oldukça önemli gösteriliyor zira akıllı telefon modellerinin geleceği tam olarak bu teknoloji

Ekran altı kameralar konusunda önemli çalışmalar yapan OPPO, ZTE sonrasında konu üzerinde daha iyi performans sunan ürünler üretememiş ve geri kalmıştı. Bilindiği üzere ekran altı kamera teknolojileri oldukça önemli gösteriliyor zira akıllı telefon modellerinin geleceği tam olarak bu teknoloji altında yatıyor.

İlk örneklerinde olan performans ve eksilerden söz etmeden geçmeyen OPPO, yeni nesil teknolojiyle birlikte bunların hepsinin önüne geçmiş durumda.

Aktarılana göre ZTE Axon 30 modelinden de gördüğümüz gibi bu yeni nesil OPPO teknolojinin kamerası kolay kolay seçilemiyor ve görülemiyor. Gizlenmiş bir tasarım ile gelen bu ekran altı kamera, aktarılana göre ekranın 400 ppi seviyesine ulaşarak önemli bir performansı yakalamış gibi gözüküyor.

Bilindiği üzere OPPO dahil her üretici ilk nesil örneklerde oldukça kötü sonuçlar doğuran kameralar üretmişti. Fotoğraflar ya da videolar oldukça gerçek dışı ve keskinlikten uzak durumdaydılar. Aktarılana göre OPPO bu ikinci nesil ekran altı kamera teknolojine yapay zekayı çok daha etkin kullanarak bu eksiklerin önüne geçmiş durumda. Yeni nesil teknolojiyle birlikte yakalanan görüntüler çok daha keskin, gerçekçi ve yüksek kontrastlı gözüküyor.

OPPO İmzalı Ekran Altı Kamera Teknoloji İlk Model Henüz Belli Değil

Bilindiği üzere ekran altı kameralı son akıllı telefon modeli ZTE imzalı Axon 30 5G akıllı telefon modeli.

OPPO’nun imzası ile üretilen bu ikinci nesil ekran altı kamera teknolojinin kullanılacağı model henüz açıklanmadı fakat 2021 içerisinde geleceği tahmin ediliyor.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış