4 Ağustos 2021 14:12 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:03

Aşk Mantık İntikam Fox TV’de Reytingleri Salladı!

Aşk Mantık İntikam Fox TV’de Reytingleri Salladı!

Aşk Mantık İntikam dizisi, yayın hayatına başladığından beridir başarılı performansıyla alkış topluyor. Dizinin hikayesinden oyuncularına kadar pek çok etkenin yapımı başarıya götürdüğü görülmekte. Peki Aşk Mantık İntikam dizisi daha ne kadar devam edecek? Bilindiği üzere yaz dizisi olarak ekrana

Aşk Mantık İntikam dizisi, yayın hayatına başladığından beridir başarılı performansıyla alkış topluyor. Dizinin hikayesinden oyuncularına kadar pek çok etkenin yapımı başarıya götürdüğü görülmekte. Peki Aşk Mantık İntikam dizisi daha ne kadar devam edecek? Bilindiği üzere yaz dizisi olarak ekrana gelen dizi, bir süre sonra final yapabilir. Genellikle uzun vadeli yayınlar yapmayan dizinin bu konuyla ilgili nasıl bir önlem alacağı merak ediliyor. Fox TV, eğer reytingler yüksek gelmeye devam eder ise Aşk Mantık İntikam’ı yayınlamaya devam edecek. Fakat kritik bir süreç var ki herkes bu anı bekliyor.

Aşk Mantık İntikam Reytingleri 

Dizinin reytinglerde Total ve AB gruplarında birinci olduğu görüldü. Bu da büyük bir başarı anlamına geliyor. Çünkü diğer dizilere baktığımızda düşük reytinglere sahip oldukları açıkça belli olmakta. Yine de tüm bu ihtimaller haricinde dizinin Eylül ayındaki performansı bir anda düşebilir. Rakip dizilerin artması tüm istatistikleri baştan aşağı değiştirir mi?

Burcu Özberk Çok Beğenildi

Burcu Özberk’in dizinin adeta enlerinden olduğunu söylemeliyiz. Çünkü kendisi hem güzelliği hem de oyuncu yeteneğiyle yeni bir hayran kitlesi yarattı. Hali hazırda kendini takip eden izleyiciler de bu diziyi izliyor. Ancak Fox TV dizisinde tanıştığı izleyiciler de oyuncuyu sosyal medyadan takip etmeye başladı. İlhan Şen ile mükemmel bir uyum sağladı. Bu uyumu bozmaması gerekiyor. Aksi halde Fox TV dizisi kendini bir anda final yaparken bulabilir. Aşk Mantık İntikam’da heyecan eksik olmuyor. Dizi, yayınlandığı kanalın gurur kaynağı haline geldi. Bu hafta dizide ne gibi olaylar yaşanacak fragmana bakarak anlamak mümkün. Elbette fragmanda yer almayan ancak duyulduğunda şaşırtan bazı olaylar da bulunuyor. Böylelikle her daim sürprize açık bir dizi izliyoruz. Son ayların başarılı dizisi kendi gününde birinci olmaya devam edecek gibi duruyor. Önümüzdeki haftalarda nasıl bir performans sergileyeceğini göreceğiz. Özellikle de Eylül ayında rakipleri arttığında işler daha da garipleşecek.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış