4 Ağustos 2021 14:23 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:03

İbrahim Tatlıses Program Sunmaya Başlayınca Devlet Kurumundan Müdahale!

İbrahim Tatlıses Program Sunmaya Başlayınca Devlet Kurumundan Müdahale!

İbrahim Tatlıses, İbo Show’u sunmaya başladığından bu yana ekranlarda reytingleri alt üst etti. Star TV’de yayınlanan programı ilgiyle karşılandı. Her ne kadar eski popülerliği olmasa da programı pek çok kişi takip ediyor. Konuklar programın havasını değiştiriyor ve İbrahim Tatlıses’in

İbrahim Tatlıses, İbo Show’u sunmaya başladığından bu yana ekranlarda reytingleri alt üst etti. Star TV’de yayınlanan programı ilgiyle karşılandı. Her ne kadar eski popülerliği olmasa da programı pek çok kişi takip ediyor. Konuklar programın havasını değiştiriyor ve İbrahim Tatlıses’in sunumuyla eğlenceli anlara sahne oluyor. Fakat iş hayatına yıllar sonra başlayan ibrahim Tatlıses’e SGK’dan kötü bir haber geldi.

İbrahim Tatlıses’in Maaşı Kesildi!

Malulen emekli olan ve SGK’dan düzenli olarak ödeme alan İbrahim Tatlıses, yeniden iş yapmaya başladığı için malulen emekliliği iptal edildi. Hal böyle olunca başarılı ismin artık malulen emekli maaşı almayacağı öğrenildi. İbo Show’u sunduğu ve oradan gelir elde ettiği için böyle bir kararın verildiği bilgisi geldi. Peki İbrahim Tatlıses konuyla ilgili nasıl bir açıklama yaptı?

İbrahim Tatlıses Neler Söyledi?

Tatlıses’in bu konu üzerine bir açıklaması bulunmuyor. Program sunmaya devam edeceğinden ötürü emekli maaşını çok fazla dert edeceği de düşünülmüyor. Programdan elde ettiği kazancın çok daha fazla olduğu belirtilmekte. Aynı zamanda İbo Show’un yeni sezonunda bomba yayınlar izleyicileri bekliyor.

İbo Show 2. Sezon Ne Zaman?

İbo Show programının 2. sezonu ne zaman yayınlanacak belli olmadı. Yine de Eylül ayı içerisinde başlaması muhtemel gözüküyor. Usta sanatçının yalnızca kendisi değil aynı zamanda konuklarıyla da programı güzel bir hale getirdiği belirtilmekte.

İbrahim Tatlıses, 2017 yılından bu yana malulen emekli maaşı alıyordu. Fakat İbo Show’un 1. sezonu geride kaldıktan sonra SGK’dan gelen hamleyle sanatçının maaşı kesildi. Artık malulen emekli maaşı alamayacak. Bu durum kendisini çok fazla sarsmasa da olayı öğrenen hayranları haberin detayın merak etti. SGK, malulen emekli olan kişinin çalışabilecek hale gelmesiyle beraber maaşında kesinti yapıyor. Rutin olarak işlenen bu sistem yalnızca İbrahim Tatlıses’e özel değildi. Kendisi, emekli maaşı kesilmeden önce aylık 3119 TL kazanıyordu.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış