4 Ağustos 2021 18:22 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:03

Uygun Fiyatlı Spotify Plus Paketi Kendini Gösterdi

Uygun Fiyatlı Spotify Plus Paketi Kendini Gösterdi

Spotify, kullanıcılarına uygun fiyatlı yeni bir Spotify Plus paketi kendini gösterdi. Aktarılana göre dolar gibi cüzi bir Premium denetimi sunuyor. Spotify Plus ve Spotify Premium paketlerinin farklılıkları tam olarak ne? Spotify Plus üyeliğine sahip olan kullanıcılara reklam gösteriminin

Spotify, kullanıcılarına uygun fiyatlı yeni bir Spotify Plus paketi kendini gösterdi. Aktarılana göre 1 dolar gibi cüzi bir Premium denetimi sunuyor.

Spotify Plus ve Spotify Premium paketlerinin farklılıkları tam olarak ne?

Spotify Plus üyeliğine sahip olan kullanıcılara reklam gösteriminin devam edeceği belirtiliyor. Ücretsiz hesaplardan farklı olarak kullanıcılar Spotify üzerinde istediği kadar şarkı dinleyebilecek. Kısaca ücretsiz hesaptaki şarkı atlama ya da dinleme limiti olmadan verilen 1 dolar ücret reklamlarla giderilecek.

Spotify’ın aldığı bu karar sonrasında bazı kullanıcıların bu uygun fiyatlı paketleri alacağı düşünülüyor. Bilindiği üzere YouTube tarafı da reklamlı deneyimden memnun olamayan kullanıcılar için uygun Premium Lite paketini duyurdu.

Bu yeni Plus paketin henüz test aşamasında olduğu ve ilerleyen süreçte ülkemiz dahil birçok ülkede kullanıma sunulacağı tahmin ediliyor. Paketin ülkemizde 8 veya 9 TL gibi bir ücretle kullanıma sunulacağı düşünülüyor.

Spotify Aktif Kullanıcı Sayısını Açıkladı

Geçtiğimiz sene, aylık kullanıcı sayısını 345 milyon olarak açıklayan Spotify yeni bir resmi açıklamada daha bulundu.

Eski açıklamasına göre ücretli abone sayısı 155 milyon, ücretsiz yani reklam gösterilen kullanıcı sayısını ise 200 milyon olarak açıklayan Spotify yeni verilere göre daha da yükselmiş durumda.

Gün içerisinde yapılan yeni açıklamaya göre Spotify aylık kullanıcı sayısını 365 milyon olduğunu açıkladı. Bunların 165 milyonunun ücretli üyelik olduğu belirtiliyor.

Aktarılana göre ilk verilere kıyasla kullanım oranında yüzde 22’ye kadar bir artış olduğu ve abone sayısında ise yüzde 20’lik bir artış olduğu görülüyor.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış