4 Ağustos 2021 20:22 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:03

Logitech: Google ve Microsoft Tarafından Onaylanan Yeni Bir Kablosuz Kulaklık Tanıttı

Logitech: Google ve Microsoft Tarafından Onaylanan Yeni Bir Kablosuz Kulaklık Tanıttı

Logitech Zone True Wireless Earbuds kablosuz kulaklık modeli, aktarılana göre Google Meet, Microsoft Teams ve Zoom tarafından onaylanan bir ürün olmasıyla dikkat çekiyor. Kısaca açıklamak gerekirse model video konferans uygulamalarında en iyi performansı veriyor. Kablosuz kulaklık modeli olukça şık

Logitech Zone True Wireless Earbuds kablosuz kulaklık modeli, aktarılana göre Google Meet, Microsoft Teams ve Zoom tarafından onaylanan bir ürün olmasıyla dikkat çekiyor. Kısaca açıklamak gerekirse model video konferans uygulamalarında en iyi performansı veriyor.

Kablosuz kulaklık modeli olukça şık ve kulak içi bir yapıda geliyor ve Bluetooth desteğinin yanında Logitech’in USB alıcısıyla birlikte de kullanılabiliyor.

Modelin kulaklık bölümü diğer modellere göre biraz büyük gözüküyor çünkü model üzerinde ANC (aktif gürültü engelleme) özelliği taşıyor. Bu ANC özelliğine ek olarak model üzerinde oldukça iddialı yüksek ses performansı sunması da büyüklüğe etki ettiği belirtiliyor.

Logitech yeni Zone True Wireless Earbuds kablosuz kulaklık modeli iki farklı renk seçeneği ile geliyor ve şarj konusunda henüz bir bilgi paylaşılmıyor. Aktarılana göre diğer modellerden en az iki kat daha iyi batarya performansı sunduğu belirtiliyor. Burada tek kullanım için 8 saatlik bir pil performansı sunulduğu tahmin ediliyor. Şarj özellikli hazneyle birlikte modelin 24 saate kadar ulaşabileceği aktarılıyor.

Logitech Zone True Wireless Earbuds Ülkemiz Raflarında Satışa Sunulabilir

Logitech Zone True Wireless Earbuds kablosuz kulaklık modeli aktarılana göre sonbahar aylarına doğru satışa sunulacak. Model 299 dolar gibi yüksek bir fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

Logitech bu modele ek olarak Zone Wired Earbuds kablolu bir model daha tanıttı. Modelin 99 dolar bir fiyat etiketi olduğu belirtiliyor.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış