4 Ağustos 2021 14:15 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:03

Redmi Yeni RedmiBook Modellerini Duyurdu

Redmi Yeni RedmiBook Modellerini Duyurdu

Çin merkezli ürün yelpazesi oldukça geniş olan teknoloji üreticisi Xiaomi’nin alt markalarından birisi olan Redmi, yeni teknolojik oyuncakları olan RedmiBook modellerini tanıttı. Redmi akıllı telefon modellerini yanı sıra pazara sunduğu dizüstü bilgisayar modelleriyle de kendinden bahsettirmeye devam ediyor. Aktarılana

Çin merkezli ürün yelpazesi oldukça geniş olan teknoloji üreticisi Xiaomi’nin alt markalarından birisi olan Redmi, yeni teknolojik oyuncakları olan RedmiBook modellerini tanıttı.

Redmi akıllı telefon modellerini yanı sıra pazara sunduğu dizüstü bilgisayar modelleriyle de kendinden bahsettirmeye devam ediyor. Aktarılana göre ilk olarak Hindistan merkezine sunulacak olan bu yeni RedmiBook modelleri, tahmin edilebileceği gibi oldukça performanslı ve uygun fiyatı modeller olarak gösteriliyor.

İki model olarak gelen RedmiBook modelleri standart fakat şık denilebilecek tasarım ile geliyor. İki model de 15,6 inçlik Full HD LCD panel ile geliyor. Modellerin 1.8 kilogram ağırlığında olduğu ve 720P çözünürlüğünde web kamera yanında Windows 10 işletim sistemi ile geldikleri belirtiliyor.

DTS, Wi-Fi 5 ve Bluetooth 5.0 teknolojilerine sahip olan RedmiBook Pro modeli, işlemci tarafında Intel imzası taşıyan Iris Xe GPU destekleyen Intel Core i5-11300H işlemcisi kullanılıyor. RedmiBook Pro modeli 8 GB RAM + 512 GB NVMe SSD ile donatılmış durumda. 45 WHr pil ile 10 saatlik kullanım sunan model 65 Watt hızlı şarjı destekliyor.

E-Learning Edition modeli ise işlemci tarafında Intel Core i3-1115G4 işlemcisinden gücünü alıyor. 8 GB RAM 256 GB SATA SS ve 512 GB NVMe SSD seçenekler ile geliyor. Pil özellikleri ise diğer model olan RedmiBook Pro modeli ile aynı olarak gözüküyor.

RedmiBook Modelleri Global Pazara Da Gelecek

Hindistan pazarına Pro modelin 672 dolar etiketi ile sunulurken diğer model olan E-Learning Edition modeli ise 565 dolar etiketi ile satışa sunuluyor. Model ilerleyen süreçte ülkemiz dahil tüm pazarlara sunulacağı düşünülüyor.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış