3 Ağustos 2021 11:53 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:04

Demet Özdemir’in Yeni Dizisi Açıklanıyor! Demet Özdemir Filmden Sonra Dizide Oynayacak!

Demet Özdemir’in Yeni Dizisi Açıklanıyor! Demet Özdemir Filmden Sonra Dizide Oynayacak!

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile uzun süre oyunculuk performansı sergiledi. Güzel oyuncu, bu dizi ile beraber izleyici kitlesinin dikkatini çekmeyi başardı. Ancak dizi final yaptıktan sonra hangi dizide oynayacağın dair bir açıklama yapmadı. Daha önce belirttiği üzere

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile uzun süre oyunculuk performansı sergiledi. Güzel oyuncu, bu dizi ile beraber izleyici kitlesinin dikkatini çekmeyi başardı. Ancak dizi final yaptıktan sonra hangi dizide oynayacağın dair bir açıklama yapmadı. Daha önce belirttiği üzere çeşitli dizilerde oynama ihtimali bulunsa da oyuncunun net bir karar vermediği belirtildi. Aşk Taktikleri isimli filmde başrollerinde kendisinin ve Şükrü Özyıldız’ın oynadığı filmin ne zaman yayınlanacağı da merak ediliyor. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra dizi performanslarıyla adından söz ettiren Demet Özdemir ne zaman diziye başlayacak araştırılıyor.

Demet Özdemir Hangi Dizide Oynayacak?

Demet Özdemir ne zaman dizide oynayacak merak edilmekte. Güzel Demet Özdemir, şu sıralar sevgilisi Oğuzhan Koç ile tatil yapıyor. Tatille beraber film çekimlerinin de bitmesiyle sıra dizi projelerine gelecek. Hangi dizide oynayacağına yönelik bir karar vermesi gerekiyor. Ancak söylediğine göre film çekimleri bittikten sonra projeleri değerlendirecek. Birkaç proje arasından karar vereceği belirtiliyor. Ay Yapım’dan aldığı dizi teklifini ilk olarak gözden geçirmesi beklenmekte. Çünkü daha önce Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği diziler reyting rekorları kırdı ve üstünden uzun yıllar geçse bile hafızalarda kaldı.

Aşk Taktikleri Filmi Çekiliyor

Aşk Taktikleri filminin çekimleri devam ediyor. Oyuncuların paylaştığı fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere set çekimleri çok heyecanlı geçiyor. Özellikle de Demet Özdemir ve başrol oyuncusu Şükrü Özyıldız’ın arası çok iyi. İkilinin uyumlu olması filmin güzel geçeceğine işaret ediyor. Şükrü Özyıldız ise son yıllarda dizi anlamında pek de uzun soluklu bir projede yer alamadı. Ancak filmlerde güzel işler çıkartıyor. Dahil olduğu dizilerin yaz dizisi olması veya senaryosunun pek beğenilmemesi dizinin erken finaline neden olmakta. Oyuncular güzel performans sergilese bile senaryo beklenen ilgiyi görmeyince reytingler düşebiliyor.

 

 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış