3 Ağustos 2021 09:53 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:04

Baş Belası Dizisinde Şok Değişiklik! Baş Belası Pazar Günü Yok!

Baş Belası Dizisinde Şok Değişiklik! Baş Belası Pazar Günü Yok!

Baş Belası, ATV’de yayın hayatına devam ediyor. Ancak dizide yaşanan gelişme izleyicileri telaşlandırdı. Çünkü Pazar günü yayınlanmayacağı kesinleşti. Peki dizi neden böyle bir karar aldı? ATV’nin diziyle ilgili nasıl bir planı olduğu merak ediliyor. Özellikle de son haftalarda dizinin

Baş Belası, ATV’de yayın hayatına devam ediyor. Ancak dizide yaşanan gelişme izleyicileri telaşlandırdı. Çünkü Pazar günü yayınlanmayacağı kesinleşti. Peki dizi neden böyle bir karar aldı? ATV’nin diziyle ilgili nasıl bir planı olduğu merak ediliyor. Özellikle de son haftalarda dizinin seyri gittikçe güzelleşti. Severek izlenildiği için dizinin uzun süre yayında olması bekleniyordu. Yaşanan bazı olaylar ise oldukça şaşırtıcı. Baş Belası dizisi neden yayınlanmıyor ortaya çıktı.

Baş Belası Dizisi Neden Yok?

Dizinin yayın tarihiyle ilgili bir değişiklik yapıldı. Başrolde oynayan İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir dizinin gidişatında aslan payını hak ediyor. Ancak dizi farklı günde yayınlanacak ve belki de reytingleri düşecek. Bu gelişmenin hemen ardından ise dizinin reyting sonuçları merak ediliyor. Dizinin yeni bölümü ekrana geldiğinde detayları öğreneceğiz.

Baş Belası Yeni Günü Açıklandı!

Baş Belası’nın yeni yayın tarihi Pazartesi olarak duyuruldu. Dizinin Pazartesi günleri reyting bakımından daha farklı dizilerle karşılaşacağı biliniyor. Öte yandan dizinin izleyicileri bu durumdan pek de memnun değil. Çünkü Pazar günü izlenilen dizi Pazartesi ilgi görmeyebilir. Bu ihtimal, diziyi izleyebilen kişileri de olumsuz etkileyecektir. Çünkü az izlenen diziler zamanla final yapıyor. Hatta kısa süre içerisinde bile ekranlara veda edebiliyorlar. Böyle bir sorun yaşanması halinde neler yapılacağını da göreceğiz.

Uğur Cinayeti İtiraf Etti!

Baş Belası dizisinin yeni bölümünde Uğur’un cinayeti itiraf etmesi çok konuşulacak. Üstelik bunu öğrenen Şahin şok üstüne şok yaşayacak. Uğur, hiç olmadık zamanda cinayeti itiraf ederek herkesi zora sokuyor. Şahin ve İpek bu konuda bir şeyler yapacak mı merak edildi. Şahin’in İpek’e olan aşkı da her geçen gün artmakta. Heyecan dolu dizinin yeni bölümü Pazartesi günü ekrana gelecek.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış