3 Ağustos 2021 07:54 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:04

Ünlü Oyuncu Ayrılık Dizisi Oyuncu Kadrosuna Katıldı!

Ünlü Oyuncu Ayrılık Dizisi Oyuncu Kadrosuna Katıldı!

Ayrılık dizisi yayını için hazırlıklar devam ederken peş peşe oyuncu haberleri de geliyor. Hangi oyuncunun diziye katıldığını öğrenildi. Yeni isimlerle yola çıkmak isteyen Ayrılık dizisi, uyarlama hikayesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Özellikle de son zamanlarda uyarlama dizilerin ne kadar fazla

Ayrılık dizisi yayını için hazırlıklar devam ederken peş peşe oyuncu haberleri de geliyor. Hangi oyuncunun diziye katıldığını öğrenildi. Yeni isimlerle yola çıkmak isteyen Ayrılık dizisi, uyarlama hikayesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Özellikle de son zamanlarda uyarlama dizilerin ne kadar fazla izlendiği biliniyor. Kaliteli uyarlamalar reyting sıralamalarının zirvesinde yer almakta. Bunun pek çok örneğini Türk dizi sektöründe de görebiliyoruz. Ayrılık dizisinin bu başarıyı sağlaması için hikayenin özgünleştirilmesi ve uyarlamasının iyi yapılması lazım. Bunun haricinde oyuncuların da iyi seçilmesi gerekiyor. Diziye yeni katılan oyuncular fazlasıyla umut vermekte.

Bertan Asllani Ayrılık Dizisinde!

Ayrılık’a katılan oyuncu kesinleşti. Bertan Asllani artık bu dizide oynayacak. Üstelik canlandıracağı karakter hakkında da önemli gelişmeler yaşanıyor. Dizinin kritik anlarında gözükecek oyuncu için izleyiciler heyecanlandı. Pis Yedili gibi gençlik dizisinde de oynayan Bertan Asllani, o zamanlardan beridir farklı yapımlarda yer alıyor. Dolayısıyla dizinin oyuncuları geçmişteki oyunlarındaki performanslarla beraber oldukça iyiler. Daha önce diziye katılacağı belirtilen Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece, Sumru Yavrucuk ve Sarp Akkaya’nın dizi için hazır olduğu öğrenildi. Çekimlerin başlamasıyla beraber kamera arkası görüntüleri ve dizinin tanıtım fragmanını da izleyebiliriz. Fox TV’de yayınlanacak dizi gelecek vaat ediyor çünkü hem yayınlanacağı kanal güzel hem de senaryosu başarılı. Daha önce ABD’de yayınlanan dizi bu alanda önemli başarılara imza attı.

Ayrılık Dizi Çekimleri Ne Zaman?

Ayrılık dizisi, muhtemelen birkaç hafta içerisinde sete çıkacak. Oyuncular set için heyecanlı ve bir an önce dizide oynamak istiyorlar. Öte yandan 3 avukat kardeşin hayatını anlatan dizinin heyecanlı hikayesi izleyicilerin dikkatini çekecek. Dizinin yayın tarihi konusunda henüz bilgi paylaşımı yapılmadı. Ancak diğer diziler yeni sezonlarına başladığında Ayrılık dizisi onlardan geri kalmak istemeyecektir. Dolayısıyla 1 ay içerisinde başlaması muhtemel gözüküyor.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış