1 Ağustos 2021 16:49 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:04

Samsung Galaxy S21 FE Modeli Yıl İçerisinde Kesin Olarak Tanıtılacak

Samsung Galaxy S21 FE Modeli Yıl İçerisinde Kesin Olarak Tanıtılacak

Güney Kore merkezli teknoloji üreticisi Samsung, bilindiği üzere 11 Ağustos tarihine Galaxy Unpacked etkinliğinde birçok model tanıtacak. İlk iddialara göre Samsung Galaxy S21 FE akıllı telefon modeli bu etkinlikte gelme ihtimali paylaşılmıştı. Fakat daha sonra modelin bu etkinlikte tanıtılmayacağı

Güney Kore merkezli teknoloji üreticisi Samsung, bilindiği üzere 11 Ağustos tarihine Galaxy Unpacked etkinliğinde birçok model tanıtacak. İlk iddialara göre Samsung Galaxy S21 FE akıllı telefon modeli bu etkinlikte gelme ihtimali paylaşılmıştı. Fakat daha sonra modelin bu etkinlikte tanıtılmayacağı konuşuldu. Etkinlik dahilinde Samsung Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3, Galaxy Buds 2, Galaxy Watch 4 ve son olarak Galaxy Watch 4 Classic modellerinin tanıtılması kesinleşti.

Samsung Galaxy S21 Fan Edition akıllı telefon modelinin bu çıkış tarihinin gecikmesinin nedeni bilindiği üzere global çip sorunu olarak gösterildi. Modelle ilgili yapılan bir diğer açıklama ise telefonun sadece ABD ve belirlenen Avrupa ülkelerinde satışa sunulacağı yönünde.

Samsung Galaxy S21 Fan Edition Akıllı Telefon Modeli 2021 Bitmeden Gelebilir

Samsung tarafına yakınlığı ile bilinen güvenilir kaynak Roland Quant haberine göre bu çip sorunu giderilmiş olabilir. Güvenilir kaynak bu Samsung yönetiminin bu üretim sorununu giderdiği ve modelin 11 Ağustos yerine yıl içerinde bir tarihte satışa sunulacağı belirtiyor.

Samsung Galaxy S21 Fan Edition akıllı telefon modelinin erken gelecek olması bazı kullanıcıları sevindiren bir gelişme olarak gösteriliyor. Akıllı telefon modelinin ülkemizde de satışa sunulması bekleniyor.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış