1 Ağustos 2021 19:50 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:04

Ada Masalı Yeni Bölümünde Ayrılık Var! Poyraz Haziran’a Rest Çekti!

Ada Masalı Yeni Bölümünde Ayrılık Var! Poyraz Haziran’a Rest Çekti!

Ada Masalı dizisi, yeni bölümüyle ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilen dizide Poyraz ve Haziran arasında yaşananlar büyük şok etkisi yaratabilir. Çünkü işler beklendiği gibi gitmiyor. İzleyiciler ikilinin barışacağını düşünüyordu. Fakat Poyraz oldukça kararlı bir hareket sergiliyor. Kendinden emin ve

Ada Masalı dizisi, yeni bölümüyle ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilen dizide Poyraz ve Haziran arasında yaşananlar büyük şok etkisi yaratabilir. Çünkü işler beklendiği gibi gitmiyor. İzleyiciler ikilinin barışacağını düşünüyordu. Fakat Poyraz oldukça kararlı bir hareket sergiliyor. Kendinden emin ve ayrılmak istediğini dile getiriyor.

Poyraz ve Haziran Ayrıldı mı?

Haziran, her ne kadar pişman olsa da Poyraz onu affetmiyor. Onunla kurduğu hayallerin hepsinin yalandan ibaret olduğunu düşünüyor. Star TV’de yayınlanan dizide izleyiciler duygusal anlar yaşayacak. Özellikle de Haziran’ın ağladığı sahneler oldukça etkileyici.

Ada Masalı Dizisi Bitebilir

Ada Masalı’ndaki reytingler bu şekilde devam ederse ve hikaye noktalanır ise dizinin finali yayınlanabilir. Final bölümüne daha çok olduğu düşünülüyor fakat yaz dizileri genellikle final yaparak ekranlara veda ediyor. Ada Masalı’nda da büyük bir ayrılık yaşandığı için izleyiciler dizinin daha nasıl devam edebileceğini araştırıyor. Son zamanlarda diğer dizilerin de yayın hayatına başlamasıyla beraber Ada Masalı’nın işi iyice zorlaştı. Rekabet ettiği dizi sayısı arttı ve Eylül ayında daha da fazla yapımla rekabet edecek.

Başrolde oynayan Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’la beraber diziye eşlik eden oyuncular Nihan Büyükağaç, İpek Tenolcay, Bülent Çolak, Beril Pozam, Cem Anıl Kenar, Rami Narin ve Merve Nur Bengi büyük emek sarf ediyor. Haziran ve Poyraz’ın adadan ayrıldıktan sonra yaşayacakları dizinin kaderini belirleyecek. Çünkü Poyraz’a göre son pişmanlık hiçbir işe yaramıyor. Dizinin önümüzdeki haftalardaki reyting sonuçlarına göre yayın hayatına devam edip etmeyeceği kesinleşecek. Çünkü sosyal medya desteğini dizilere de taşıyabilirse çok daha iyi konumlara geleceği biliniyor. Ayrıca sevilen dizinin diğer yapımlara karşı direndiği ve güzel sonuçlar elde edebildiği de görüldü. Dizinin yeni bölümü Salı günü akşam saat 20.00’da Star TV’de yayınlanacak.

 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış