30 Temmuz 2021 23:30 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:04

Realme 8S Modelinin Teknik Detayları Belli Oldu

Realme 8S Modelinin Teknik Detayları Belli Oldu

Çin merkezli teknoloji üreticisi Realme, Realme ve Pro sonrası aileye 8S modelini de ekleyecek. Güvenilir teknoloji kaynağı 91Mobiles tarafından ortaya çıkan bilgilere göre akıllı telefon modeli oldukça iddialı gözüküyor. Realme 8S modelinin sızdırılan teknik özelliklerinden bahsetmek gerekirse

Çin merkezli teknoloji üreticisi Realme, Realme 8 ve 9 Pro sonrası aileye 8S modelini de ekleyecek. Güvenilir teknoloji kaynağı 91Mobiles tarafından ortaya çıkan bilgilere göre akıllı telefon modeli oldukça iddialı gözüküyor.

Realme 8S modelinin sızdırılan teknik özelliklerinden bahsetmek gerekirse model 6,5 inçlik 90 Hz ekran yenileme hızına sahip büyük ihtimal Super AMOLED panel ile gelecek. İşlemci tarafında MediaTek imzası taşıyan Dimensity 810 5G işlemcisinden gücünü alan Realme 8S, arka tarafında dörtlü kamera modülü ile geliyor.

Arka tarafında 64 MO değerinde bir ana kamera ile gelen model, 33 Watt hızlı şarj destekleyen 5.000 mAh bataryaya sahip. Yukarıda da dediğimiz gibi ülkemiz raflarında da satışa sunulması beklenilen model Android 11 işletim sistemi ile geliyor.

6 GB / 8 GB RAM ve 128 GB / 256 GB hafıza seçenekleri ile sunulacak olan model parmak izi sensörü ve 5G teknolojisini desteklemesiyle oldukça iddialı. Modelin ön tarafında 16 MP’lik bir selfie kamera bulunuyor ve üzerinde 3,5 mm’lk kulaklık girişini de destekliyor.

Akıllı telefon modeli hakkında henüz bir tasarım detayı paylaşılmamış durumda fakat modelin klasik denilebilecek delikli bir ekran yapısıyla gelen bir tasarıma sahip olacağı düşünülüyor. Realme 8S akıllı telefon modelinin fiyatı da henüz bilinmiyor fakat uygun bir etikete sahip olacağına kesin gözle bakılıyor.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış