31 Temmuz 2021 00:30 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:04

Teşkilat’a Kurtlar Vadisi Oyuncusu Katılacak! Memati’nin Yeni Dizisi Belli Oldu!

Teşkilat’a Kurtlar Vadisi Oyuncusu Katılacak! Memati’nin Yeni Dizisi Belli Oldu!

Teşkilat dizisi, TRT 1’de reyting rekorları kırıyor. Sevilen dizinin bu denli izlenmesi kanalı da memnun etmekte. Ayrıca yurt dışında da yayınlanmasıyla şöhretini iyice artırdı. Dizinin yeni sezona güzel bir şekilde hazırlanması şart haline geldi. Önümüzdeki günlerde diziyle ilgili yeni

Teşkilat dizisi, TRT 1’de reyting rekorları kırıyor. Sevilen dizinin bu denli izlenmesi kanalı da memnun etmekte. Ayrıca yurt dışında da yayınlanmasıyla şöhretini iyice artırdı. Dizinin yeni sezona güzel bir şekilde hazırlanması şart haline geldi. Önümüzdeki günlerde diziyle ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. Ünlü oyuncunun diziye dahil olduğu belirtiliyor. Gürkan Uygun, Teşkilat dizisinde oynayacak. Peki başarılı oyuncu hangi karaktere hayat verecek? Çağlar Ertuğrul’un yanı sıra Deniz Baysal Yurtcu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta ve Ezgi Eyüboğlu gibi isimler de dizide oynuyor. Bu nedenle oyuncu kadrosunun kaliteli isimlerden oluştuğunu söyleyebiliriz.

Gürkan Uygun Teşkilat’ta!

Gürkan Uygun’un Teşkilat’a transfer olduğu haber büyük yankı uyandırdı. 2. sezonu için heyecanla beklenen Teşkilat dizisi, başarılı oyuncularla anlaşma sağlıyor. Dizinin bu reyting oranlarını kesinlikle koruması lazım. Her şey çok güzel gidiyor ve Çağlar Ertuğrul’a kimin yol arkadaşlığı edeceği merak konusu haline geldi. Ünlü isim için devreye Gürkan Uygun girdi. Diğer oyuncularla da görüşme sürüyor ancak rol aldığı dizilerde dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncunun şansı daha fazla. Yakında konuyla ilgili resmi bir açıklama bekleniyor. Diziye katıldığı bilgisi çeşitli kaynaklarca ifade edilmekte. Sosyal medyada da konuşulan bu gelişmenin etkilerini yakında hissedeceğiz.

Uyanış Büyük Selçuklu da Oynamıştı

Gürkan Uygun, genel olarak Kurtlar Vadisi dizisindeki Memati karakteriyle tanınmakta. Ancak son zamanlarda Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde başarılı bir performans sergilediğini unutmamak lazım. İki dizi de TRT 1’de ve yüksek izlenmeler alıyor. Haliyle bu transferin Teşkilat’a fazlasıyla yarayacağı düşünülmekte.

Hangi Karakteri Canlandıracak?

Oyuncu için hangi karakter uygun görüldü bilinmiyor. Senaryoya göre Gürkan Uygun’un hayat vereceği karakter belli olacaktır. Eylül ayında başlaması beklenen Teşkilat dizisi, yeni sezonuyla güzel anlara sahne olacak. Bakalım dizi gerçekten de hak ettiği konumda kalmayı sürdürecek mi göreceğiz.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış