30 Temmuz 2021 22:30 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:04

Aşkın Tarifi Dizisi Bu Ayrılıkla Reytinglerini Düzeltecek mi?

Aşkın Tarifi Dizisi Bu Ayrılıkla Reytinglerini Düzeltecek mi?

Aşkın Tarifi dizisi, Kanal D’de yayın hayatına devam ediyor. Ancak yaz dizileri arasında reytingleri her hafta düşen dizilerden biri olmaktan kaçamadı. İzlenme oranları düşünce çareyi değişiklik yapmakta bulan yapım, yeni hamlesiyle dikkat çekti. Peki Aşkın Tarifi’nde kim ayrıldı? İlk

Aşkın Tarifi dizisi, Kanal D’de yayın hayatına devam ediyor. Ancak yaz dizileri arasında reytingleri her hafta düşen dizilerden biri olmaktan kaçamadı. İzlenme oranları düşünce çareyi değişiklik yapmakta bulan yapım, yeni hamlesiyle dikkat çekti. Peki Aşkın Tarifi’nde kim ayrıldı? İlk başta oyuncu ayrılığı yaşandığı iddia ediliyordu ancak gerçek bambaşka.

Aşkın Tarifi Senaristi Değişti

Dizinin yeni senaristi olan Makbule Kosif, daha önce yer aldığı dizilerle adından söz ettirmeyi başarmıştı. Kalp Yarası, Yalaza ve Masumlar gibi dizilerde senaristlik görevini sürdürdü. Şimdi ise Aşkın Tarifi dizisine transfer oldu. Kanal D’nin en renkli yapımlarından biri olan bu dizi, oyuncularıyla da ilgi çekiyor. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün kaliteli oyunculuk performansına rağmen dizi bir türlü istediğini alamadı. Reytingler açısından daima bir adım geride kaldı.

Naz ve Fırat Evlenecek mi?

Öte yandan dizinin 8. bölümü bizzat Makbule Kosif tarafından yazıldı. Aşkın Tarifi dizisinde Naz ve Fırat evliliğinde büyük bir gelişme yaşanacak. Naz’ın hayır cevabını vermesi ikilinin arasını iyice bozacak. Aralarındaki sorunu bir türlü çözememeleri izleyiciyi diziye daha da bağımlı hale getiriyor. Ancak reyting sonuçlarına baktığımızda sıralamalarda aşağılara düşmüş bir dizi görüyoruz. Kanal D’nin bir an önce dizinin yükselmesi adına bazı stratejik çalışmaları gözden geçirmesi gerekebilir.

NTC Medya’nın yaz dizileri konusunda ne kadar başarılı bir geçmişe sahip olduğu biliniyor. Ancak bu sene Kanal D dizisinin performansı pek de iyi geçmedi. Oyuncular arasında pek bir sıkıntı gözükmüyor fakat hikayenin veya dizinin işleyişinin eskisi kadar akıcı geçmediği düşünülüyor. Dizi bir noktada tıkanıyor veya izleyiciye yansıtmak istediği gelişmeleri yansıtamıyor olabilir. Pek çok ihtimalin devrede olmasıyla beraber Aşkın Tarifi’nin yeni senaryosu çok konuşulacak. Dizinin Pazartesi günü saat 20.00’da Kanal D ekranlarında izlenebileceğini söyleyelim.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış